Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας: «Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο»

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στην Εύη Βατίδου, η οποία κυνήγησε μηχανή με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς φέρεται να έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, η οποία συνελήφθη από τις Αρχές.

Στη σύλληψη της Εύης Βατίδου προχώρησε η ΕΛΑΣ, καθώς εμβόλισε ένα μηχανάκι και τραυμάτισει μια 59χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορείται για κακούργημα και συγκεκριμένα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Από τα ξημερώματα βρίσκεται υπό κράτηση ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη στο OPEN.

«Το επεισόδιο έγινε 23:30 χθες το βράδυ και έχει εντελώς διαφορετική υφή. Η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού μου έχει απόλυτο δίκιο. Συνέβη με αυτούς τους μοτοκλετιστές που νομίζουν ότι έχουν όλα τα δικαιώματα στον δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στο Επί τόπου.

«Με κάλεσε και αμέσως πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας. Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Εγώ δυστυχώς είμαι στη Λειβαδιά και είμαι μεταξύ αυτών των δύο υποθέσεων. Διάβασα τη δικογραφία και θα αθωωθεί. Είναι υπερβολική η ποινική δίωξη. Αλίμονο αν δεν είναι προσωπικό το ενδιαφέρον», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts