Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Στον Σασμό θα δολοφονηθούν πρωταγωνιστές

Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για την καθημερινή σειρά που πρωταγωνιστεί.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πώς θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Αργυρώς και ποιο το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη στη σειρά Σασμός.

«Στα επεισόδια που γυρνάω τώρα αρχίζει να γίνεται λίγο κόντρα ρόλος η Αργυρώ. Πιστεύω ότι στη συνέχεια, και το θέλω, η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη, με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Η Αργυρώ δεν θα δεχτεί ότι ο Αστέρης δεν είναι ο δολοφόνος, έχει μια άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά ότι ο αδελφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Νομίζω ότι θα έχει ένα διχασμό ανάμεσα στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της και στον Αστέρη».

Viral ΕίδησηΣασμός: Γιώργος Χριστοδούλου: Η σύζυγος ηθοποιός, ο γιος του και το πρόβλημα με το αλκοόλ
«Ο σεναριογράφος μας είπε ότι θα υπάρξει άλλος ένας φόνος», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Μόνο ένας είπε; Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν. Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η Βασιλική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, θα δούμε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9470 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr