Χωρισμός – βόμβα για Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρη Πετράκο: Τα unfollow και οι τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια

Μετά από μία κοινή πορεία δέκα χρόνων, πολλές ευτυχισμένες στιγμές και την απόκτηση δύο παιδιών, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Real: «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013. Από την πρώτη κιόλας μέρα της κοινής τους πορείας, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η όμορφη ηθοποιός θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική τους ζωή.

Η μεγαλύτερη ευτυχία και για τους δύο υπήρξε ο ερχομός των δύο κοριτσιών τους, της 8χρονης σήμερα Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς που θα συνεχίσουν να είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση προς το παρόν, όμως για κάποιους είναι έμμεση επιβεβαίωση της δυσάρεστης εξέλιξης του χωρισμού τους το γεγονός ότι έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωνε πριν από 5 μήνες ο Γρηγόρης Πετράκος:

Δείτε κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts