Χώρισαν πριν εκείνη φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είναι ο λόγος του χωρισμού τους!

Μπορεί να τους θαυμάσαμε σε τρυφερά ενσταντανέ σε έξοδό τους πολύ πρόσφατα όμως εδώ και λίγες μέρες δεν είναι μαζί και ο λόγος είναι καθαρά το Survivor και η απόφαση εκείνης να φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που μετά από έξι χρόνια σχέσης και πολλές κρίσεις και επανασυνδέσεις αποφάσισαν να δώσουν τέλος -για ακόμα μία φορά- στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Πρωινό μας, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν από την αρχή αντίθετος στην πιθανότητα να βρεθεί η αγαπημένη του στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα για τρίτη φορά, όμως εκείνη το ήθελε πολύ να συμμετάσχει στο Survivor All Star και έτσι έφτασαν σε αδιέξοδο.

Κάπως έτσι πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους με τον καθένα από την πλευρά του να εμμένει στις θέσεις του.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμμετάσχει το 2018 στο Survivor και παρ’ όλο που έφτασε στον τελικό, δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο αφού το κατέκτησε ο Ηλίας Γκότσης. Προσπάθησε όμως και την επόμενη χρονιά και τότε ήταν που κατάφερε να γίνει και η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του παιχνιδιού που έπαιρνε τη νίκη μία γυναίκα.

Τώρα, ο Κατερίνα Δαλάκα προσπαθεί ξανά να διεκδικήσει το έπαθλο, έχοντας όμως τώρα να αναμετρηθεί τους καλύτερους παίκτες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts