Ψυχοκόρες-Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος ως Τάσος Μέρμηγκας, η ηλικία, η άγνωστη προσωπική ζωή & ο γιος

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος Μέρμηγκας (Αλέξανδρος Βάρθης) είναι φίλος της οικογένειας Κοτρώτση και εραστής της Νέλλας. Και φυσικά, έχει προσελκύσει πάνω του το ενδιαφέρον όλων όσοι παρακολουθούν τη σειρά του ANT1.

Ο 40χρονος ηθοποιός υποδύεται στις Ψυχοκόρες έναν γοητευτικό απατεώνα και λάτρη του γυναικείου φύλου – κυρίως όσων γυναικών έχουν… γεμάτο πορτοφόλι. Κυνηγάει πάντα το εύκολο χρήμα και γι’ αυτό εμπλέκεται σε πολλές παράνομες δραστηριότητες, όπως λαθρεμπόριο και τζόγο. Και φυσικά είναι ο άντρας που καταφέρνει να ρίξει στο κρεβάτι του την πανέμορφη Νέλλα, ρόλο που υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Τάσος όμως, γνωρίζει και τις αδερφές Πολύζου σε μία από τις επισκέψεις του στην οικία Κοτρώτση και αμέσως του κεντρίζει το ενδιαφέρον η Δεσποινιώ.

Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της νεαρής ψυχοκόρης, αφού μαζί του θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα βαδίσει σε μονοπάτια που ποτέ της δεν είχε φανταστεί…

Ποιος είναι όμως ο Αλέξανδρος Βάρθης και τι δεν γνωρίζουμε για εκείνον;

Όπως έχει παραδεχτεί και εκείνος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πώς αποφάσισε τελικά να γίνει ηθοποιός: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρός. Ξεκίνησε ως ενδιαφέρον στην αρχή και μετά έγινε συνειδητή επιλογή. Δεν το είχα αποκαλύψει σε κανέναν πέρα από κανά δυο φίλους, συμμαθητές με τους οποίους έκανα παρέα. Στους δικούς μου, νομίζω πως το είπα πρώτη φορά στα 18 μου. Και τότε κάναμε μία συμφωνία, που δεν τήρησα από τη μεριά μου στο 100%. Το να τελειώσω δηλαδή και μία άλλη σχολή γιατί “αυτοί οι ηθοποιοί είναι άνεργοι και δεν έχουν δουλειά…”. Ευτυχώς όμως, εγώ είμαι από τους τυχερούς που δεν έχουν μείνει ποτέ άνεργοι».

Έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, μεταξύ άλλων στις παραστάσεις Απόψε αυτοσχεδιάζουμε (2018), Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας (2019), Ιφιγένεια εν Αυλίδι (2017), Κάζιμιρ και Καρολίνα (2018). Η μόνη κινηματογραφική του δουλειά ήταν το 2017 στην ταινία Πολυξένη ενώ στην τηλεόραση τον έχουμε δει στις σειρές Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Σκοτεινή Θάλασσα (2022), Κάνε οτι κοιμάσαι (2022) και φέτος βέβαια στις Ψυχοκόρες.

Η προσωπική ζωή & ο γιος που του άλλαξε τη ζωή

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, η ζωή άλλαξε ολοκληρωτικά για τον γνωστό ηθοποιό αφού έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Μαρία Βεκιάρη. Ο μικρός, από τότε είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο, με το ζευγάρι να έχει αποφασίσει πως θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

alexvarthis_1704130761_3270808346771079057_228653669.jpg
Mε τον γιο του στην παιδική χαρά, τον περασμένο Ιανουάριο.

Όταν όμως ερωτάται για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του η πατρότητα, ο Αλέξανδρος Βάρθης απαντά πως την έχει αλλάξει πολύ και επισημαίνει: «Πρώτα απ’ όλα το πρόγραμμα είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ πιο σφιχτό. Δεν έχεις την ελευθερία του τύπου “Παιδιά τελειώσαμε την παράσταση, πάμε για ποτάρες” γιατί ξέρεις ότι την άλλη μέρα θα ξυπνήσεις πολύ πρωί. Από εκεί και πέρα, η ζωή σου αλλάζει έτσι και αλλιώς. Οι προτεραιότητες γίνονται άλλες. Δε λέω ότι συμβαίνει συνεχώς αυτό και σε όλους, σε εμένα όμως έχει συμβεί. Για μένα η προτεραιότητά μου, δηλαδή, είναι το παιδί. Είναι μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις έναν άλλον άνθρωπο. Και επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, όταν μιλάω για ευθύνες, το εννοώ».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts