Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το φινάλε των ηρώων – Τι θα δούμε μέχρι το τέλος

Ψυχοκόρες: Ο ANT1 + και κατ’ επέκταση ο ΑΝΤ1 κατάφεραν να αγγίξουν ένα πρωτότυπο θέμα που η χώρα συνήθιζε να κρύβει κάτω από το «χαλάκι» και έκανε μία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Σε λίγες ημέρες θα δούμε τα τελευταία επεισόδια και όσα θα συμβούν στη ζωή των αδελφών Πολύζου αλλά και των ανθρώπων που τις πλαισίωναν. Ποιο θα είναι όμως το τέλος των υπόλοιπων ηρώων; Τι θα συμβεί στη Μάγια Αρδίτη και ποιο θα είναι το τέλος του Κοσμά και της Νέλλας Κοτρώτση;

Μάγια Αρδίτη- Παύλος Στρατής:

MAGIA.jpg

Ο Παύλος χωρίζει τελικά με τη Μάγια, αφού εκείνη καταλαβαίνει το πόσο ερωτευμένος είναι ο άνδρα της με την Βασιλική. Μένει σε ένα μικρότερο σπίτι και κύριο μέλημα του είναι να σπουδάσει η Βασιλική, την οποία και βοηθάει χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Λίγο καιρό αργότερα, θα ξεκινήσει να εκδίδει τη δική του εφημερίδα. Από την άλλη, η Μάγια αποφασίζει να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή της χώρας, πουλάει το σπίτι του πατέρα της και δίνει ένα μέρος του ποσού στον πρώην άνδρα της. Στη συνέχεια, πηγαίνει να ζήσει σε μια φτωχική συνοικία για να βοηθήσει έμπρακτα το έργο της εργατικής τάξης.

paylos.jpg

Οταν συναντήσει για τελευταία φορά τη Βασιλική, θα της χαρίσει τη ζακέτα της, για να τη θυμάται, στην τσέπη της οποίας έχει βάλει χρήματα αλλά και ένα χαρτί με μια διεύθυνση, θα είναι η διεύθυνση της οικογένειας Κοτρώτση, εκεί που όπου έζησαν οι αδελφές της.

Ψυχοκόρες εξελίξεις: H Δεσποινιώ αρρωσταίνει, πιάνει δουλειά σε οίκο ανοχής και εκδικείται τον Κοτρώτση

Ευανθία Νάτση

EYANTHIA-NATSH.jpg

Η γυναίκα του Ηλία, μένει για πάντα στην Τρίπολη με τα δυο της παιδιά: Τον Ασημάκη που γέννησε η Φρόσω και τον Γιώργο, τον άλλο γιο του Νάτση, που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Η πρόθεση της να φύγει από την επαρχία και να ζήσουν οι τρεις τους στην Αθήνα δεν γίνεται ποτέ πραγματικότητα. Τέλος, την περιουσία του Νάτση, την μοιράζει στους Στράτο και Οδυσσέα, τους γαμπρούς του ανδρός της.

Αρχοντούλα

ARXONTOYLA.jpg

Η Αρχοντούλα ταράζεται όταν η Νέλλα της λέει πως θα φύγουν για ένα διάστημα από το σπίτι με τον Κοσμά, ωστόσο, δεν ρωτάει περισσότερες πληροφορίες. Οταν κάτω από κρεβάτι της βρίσκει την επόμενη μέρα ένα ξύλινο μπαούλο με τα κοσμήματα της Νέλλας και μια διαθήκη όπου της αφήνει το αρχοντικό σπίτι, καταλαβαίνει πως δεν πρόκειται να δει ποτέ ξανά τα αφεντικά της. Τη μεγαλύτερη χαρά ωστόσο θα της δώσει ο Σώτος, ο οποίος και θα την αποκαλέσει «μαμά», λίγο πριν εκείνος φύγει με την Μαρίκα.

Νέλλα και Κοσμάς Κοτρώτσης

NELLA-KOSMAS.jpg

Οταν η Νέλλα καταλαβαίνει ότι ο Κοσμάς, ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει για πάντα, αποφασίζει να «φύγει» μαζί του. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του και οι δυο τους ξεκινούν μια διαδρομή χωρίς τέλος.

PSyxokores-_Oikogeneia-Kotrwtsh.jpg

Το αυτοκίνητο τους πέφτει στη θάλασσα και μόνο το όχημα του ζευγαριού θα βρεθεί. Τα πτώματά τους δεν θα βρεθούν ποτέ. Πηγή: Tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts