Ψυχολογικό ράκος η Δέσποινα Μοιραράκη στο μνημόσυνο 40 ημερών του συζύγου της!

Πάνε κιόλας 40 ημέρες από εκείνη τη μαύρη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, νικημένος από τον καρκίνο.

Η βασίλισσα των χαλιών, συντετριμμένη ακόμα από τον χαμό του, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν έχει πια στο πλευρό της τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν.

Είναι λοιπόν λογικό η Δέσποινα Μοιραράκη να βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βουτηγμένη στο πένθος και θρηνώντας την απώλεια του συζύγου της.

Ο αγαπημένος της άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου ένα μήνα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή επιχειρηματίας έχει επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει καμία δήλωση, μιας και επιθυμούσε να πάρει λίγο τον χρόνο της για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει την τεράστια αυτή αλλαγή που ήρθε στη ζωή της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη το πρωί της Τρίτης (26-07) μέσα από το Instagram της γνωστοποίησε πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (31/7) στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Έτσι λοιπόν, τελέστηκε το 40μερο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη και όπως θα δείτε η Δέσποινα Μοιραράκη, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας και γυαλιά ηλίου είναι συντετριμμένη. Δείτε την στις παρακάτω φωτό:

Πηγή φωτό: gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts