Όλα τα νέα Lightroom 2024 διαθέτουν τις τελευταίες ειδήσεις

Τους τελευταίους μήνες, η σουίτα λογισμικού της Adobe έχει εκτοξευθεί με δυνατότητες, οι περισσότερες από τις οποίες τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα, το Lightroom 2024 έχει μια πληθώρα νέων λειτουργιών που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες, επομένως εδώ είναι μια γρήγορη σύνοψη του τι νέο υπάρχει και τι κάνει κάθε προσθήκη.

Στο παρελθόν, έχω ασκήσει κριτική Adobe Lightroom Classic 2024. Ένιωθε ότι ενώ το Photoshop προχωρούσε γρήγορα, το Lightroom εξακολουθούσε να είναι δυσκίνητο, άβολο και να υστερεί στην καινοτομία. Υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν μου αρέσουν στο Lightroom, παρά το γεγονός ότι το χρησιμοποιώ για 15 χρόνια, αλλά έχουν φτάσει σε άλματα. Μερικά από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά.

Ο Serge Ramelli προσφέρει μια ωραία, συνοπτική ανάλυση των νέων χαρακτηριστικών του 2024 σε αυτό το βίντεο και υπάρχει μια τάση που θα μπορούσα να δω να έρχεται. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι η προσθήκη θαμπώματος του φόντου στην ανάρτηση. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΙΟΥΛΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

Έχουμε δει έναν περίεργο κύκλο με αυτού του είδους τη λειτουργία. Αρχικά, τα κινητά τηλέφωνα το πρόσθεσαν για να μιμούνται αποκλειστικές κάμερες, αλλά έγινε τόσο χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο μετά από μερικά χρόνια επανάληψης, που τώρα έχουμε το Lightroom που το προσθέτει για φωτογραφία με αποκλειστικές κάμερες. Μπορεί να φαίνεται άχρηστο, αλλά υπήρξαν μερικές φορές που χρησιμοποίησα στενότερο διάφραγμα από ό,τι θα ήθελα, μόνο και μόνο για να διασφαλίσω ότι θα κάνω τη λήψη. θα ήταν χρήσιμο εκεί!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts