«Όλα τα spoiler ήταν λάθος» – Ξενερωμένοι οι τηλεθεατές με το φινάλε της Γης της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Αρκετές ήταν οι εξελίξεις απόψε στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, με χορούς ωστόσο και χαρές, λόγω γάμου. Ο Λυκούργος ζήτησε από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, αλλά η Ισμήνη παρέμενε ανένδοτη και επέμενε στον χωρισμό. Η Ιουλία ακύρωσε την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό ήταν αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρέθηκε στον γάμο.

Η Αρετή έμεινε έκπληκτη αλλά ευχάριστα όταν την ενημέρωσαν πως θα γυρίσει δική της εκπομπή. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο, υπό τις «ευλογίες» του Ισίδωρου. Η Χάιδω δεν ακολούθησε στο τραπέζι και η Βασιλική αποφάσισε να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της. Γύρισε στο σπίτι και ξέσπασε σε κλάματα.

Κι ενώ το γλέντι συνεχιζόταν, δύο ακραία γεγονότα ήρθαν να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και να συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων, με οδυνηρό τρόπο… Τα οποία μάλλον θα τα δούμε στον τέταρτο κύκλο καθώς απόψε πήραμε απλώς μια γεύση από αυτά που έρχονται! Μια φωτιά τάραξε τον Μάνο που πανικόβλητος έτρεξε στο σπίτι γιατί κινδύνευε η Αγγελική. Ωστόσο, οι τηλεθεατές που σχολιάζουν φανατικά τη σειρά στο Χ, δεν είδαν τίποτα από αυτά που περίμεναν ή είχαν διαβάσει στα spoilers και απογοητεύτηκαν.

Κάποιοι έγραψαν μάλιστα, ότι ίσως όλα τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να είναι για τον τέταρτο κύκλο της σειράς και απλώς κάποιοι βιάστηκαν να τα διαδώσουν. Παρόλα αυτά, το φινάλε τους φάνηκε απότομο και δεν έδειξαν να ξετρελαίνονται.

Μένει να δούμε τώρα τι εκπλήξεις μας έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί της σειράς, που τρεις σεζόν τώρα σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, για τον τέταρτο κύκλο!

Τηλεθέαση: Σασμός με αναμέτρηση Μαθιού – Ανδρέα ή φινάλε Γης της Ελιάς προτίμησε το κοινό;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts