Όλα όσα έγιναν στον γάμο Κουρή – Τοπαλίδου μέσα από βίντεο!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν μετά από 18 χρόνια κοινής συμβίωσης το μεσημέρι της Τρίτης (12-12) ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Το ζευγάρι τρισευτυχισμένο έδωσε το ωραιότερο ραντεβού της ζωής του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Η νύφη πολύ εντυπωσιακή έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο κατάλευκο νυφικό της και πολύ περήφανη συνοδευόταν από τον γιο της ενώ συγκινημένος έξω από την εκκλησία την περίμενε ο γαμπρός, πολύ γοητευτικός μέσα στο κοστούμι του.

Στην εκκλησία άρχισαν να φτάνουν από νωρίς καλοί φίλοι και συνάδελφοι, ανάμεσά τους η Ελένη Καρακάση, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με τη σύζυγό του Ελευθερία Κοντογεώργη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί ακόμα ηθοποιοί φίλοι των μελλόνυμφων.

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι βγήκε από το ναό με τους φίλους τους να τους «λούζουν» με ρύζι, να χειροκροτούν ασταμάτητα και να γελούν με την χαρά τους.

Οι δυο τους έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί διαρκείας ενώ η νύφη δε δίστασε να αστειευτεί με τους καλεσμένους της.

Ένα απρόοπτο που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους καλεσμένους, έκανε η νύφη Έλενα Τοπαλίδου την ώρα του μυστηρίου του γάμου της με τον Νίκο Κουρή. Η κίνηση μπαλαρίνας που θα συζητηθεί.

Γάμος Κουρή-Τοπαλίδου: «Ησαΐα χόρευε» για το ζευγάρι

Το παραμυθένιο νυφικό, το γουνάκι μετά το μυστήριο και η αναχώρηση από την εκκλησία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts