Όλα όσα δεν δείχνουν οι κάμερες του Survivor

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο Survivor; Υπάρχουν πολλά που οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έχουν δείξει.

Την ώρα που οι παίκτες… λιμοκτονούν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει τις ανέσεις που του προσφέρει το πολυτελές δωμάτιο στο οποίο διαμένει. Όμορφα πρωινά, χλιαρά ντους, γεύματα με πρωτεΐνη… Κάθε πρωί λοιπόν ο παρουσιαστής του «Survivor» σηκώνεται με την ανατολή του ήλιου για να γυμναστεί, να τρέξει στην αμμουδιά, να ρίξει και μια βουτιά στον ωκεανό. Λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων των δοκιμασιών, ζητά από την παραγωγή να διαγωνιστεί και ο ίδιος στα παιχνίδια, ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι τον βαθμό δυσκολίας τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Μπορεί το νερό να το έχουν οι παίκτες σε αφθονία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το φαγητό. Οι… επιζήσαντες έχουν καθημερινά στη διάθεση τους δύο πατάτες -και αυτά είναι όλα! Πρέπει είτε να βρουν επιπλέον τροφή είτε να την κερδίσουν σε κάποια δοκιμασία είτε να… λιμοκτονήσουν! Πρόσφατα οι παίκτες δοκίμασαν καρύδες, κάποιες από τις οποίες όμως έπεσαν σε ορισμένους… βαριές! Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν. Αν όμως κάποια στιγμή ένας παίκτης πάει να φάει κάτι που θα του κάνει κακό, οι έμπειροι cameramen κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Επιπλέον, κάθε φορά που η παραγωγή διαπιστώνει πως υπάρχει θέμα πεσμένου ηθικού ή ασιτίας, το φαγητό που δίνεται ως έπαθλο υποδεικνύεται πιο πλούσιο (ρύζι ή μέλι) τόσο για τους νικητές της δοκιμασίας όσο και για τους ηττημένους.

Θα πάθετε σοκ! Αυτό το παιχνίδι θέλει να βάλει ο Ant1 για να χτυπήσει το survivor

Συνθήκες υγιεινής

Οι παίκτες έχουν ορίσει συγκεκριμένα σημεία σε κάθε παραλία ώστε να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Μάλιστα τους χορηγείται και χαρτί τουαλέτας, αφού μπορεί να ζουν σε αντίξοες συνθήκες, η παραγωγή όμως έχει φροντίσει να τους εξασφαλίσει αξιοπρεπή παραμονή και διαβίωση. Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και μέρη με γλυκό νερό, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει προβλεφθεί και για τις κοπέλες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα αγωνίσματα και τις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Ιατρική παρακολούθηση

Κοντά στους παίκτες βρίσκεται πάντα ένας γιατρός σε αναμονή, ώστε αν συμβεί κάτι να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην περίπτωση της Μαριάννας Καλλέργη, που αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με αντιπυρετικά. Και φυσικά πριν από την άφιξη τους στο νησί εμβολιάστηκαν όλοι τους, ώστε να μην τεθεί ζήτημα με την υγεία τους.

 

Δείτε κι αυτό:

Νούμερα τηλεθέασης: Το Survivor πατάει φρένο στο Rising Star

Όχι μόνο η Σάρα αλλά&οι δίδυμες των μαχητών έχουν διάσημο μπαμπά!

Πηγή: Τηλέραμα

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5747 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr