«Όπως το είπες αυτό πέρνα σε κάτι άλλο» – Εκνευρισμένη η Αλικάκη με την αδιάκριτη Μπακοδήμου

Γεια σου: Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει αλλά και τα παιδιά της.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ρώτησε την Μυρτώ Αλικάκη για την προσωπική της ζωή, μιας και είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον κινηματογραφιστή Νικόλα Κωστή*. Η ηθοποιός προτίμησε να μην απαντήσει τίποτα για την προσωπική ζωή της, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Σε είδα ερωτευμένη», της είπε η παρουσιάστρια και η ηθοποιός απάντησε: «Όπως το είπες αυτό, πέρνα σε κάτι άλλο».

«Είδα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου, προκαλώντας την αντίδραση της ηθοποιού: «Α, θα συνεχίσεις αυτο; Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, γιατί τη θεωρώ προσωπική, το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά και τέλος».

Σε άλλο σημείο, η Μυρτώ Αλικάκη, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών της εκτός από γνωστός και επιτυχημένος ηθοποιός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω: «Ο Πέτρος είναι πολύ “παρών” πατέρας».

Επιπλέον, μίλησε και για τον χρόνο που περνά και κατά πόσο την επηρεάζει και αν τη φοβίζει. «Προτιμώ τον εαυτό από τα 40 και μετά παρά πριν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός παρά το γεγονός ότι δεν της είναι πάντα ευχάριστο αυτό.

Νικόλας Κωστής, που όπως φαίνεται έχει κερδίσει της καρδιά της Μυρτώς Αλικάκη, είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση «One Minute Athens» των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη στη Μαρία Μπακοδήμου, στην εκπομπή Γεια σου, στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »