Όταν ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωνε: «Μας αρέσει η δημοσιότητα. Γίνομαι κι εγώ μέρος της showbiz»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, μετά τον γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και μέσα σε δύο μήνες αποφάσισαν να παντρευτούν. Η κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, είχε βρεθεί στον γάμο του ζευγαριού και τους «έπιασε» την ώρα που το ζευγάρι έκανε την τελική πρόβα για τον πρώτο τους χορό.

«Θέλω να μου δείξει τα βήματα ως δασκάλα μου η Ελίζαμπεθ. Δεν είναι σε όλα δασκάλα μου, σε άλλα είμαι δάσκαλος εγώ. Μας αρέσει η δημοσιότητα. Γίνομαι κι εγώ μέρος της showbiz», είχε πει ο σύζυγος της Ελίζαμπεθ.

Και είχε προσθέσει: «Εγώ προσπαθώ να κοντρολάρω τον αυθορμητισμό που έχει η Ελίζαμπεθ, λέει πολλές φορές παραπάνω από όσα πρέπει».

Πολλοί βέβαια τώρα αναρωτιούνται αν ο γιατρός που εργάζεται στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας, περίμενε ότι θα λάβει και όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα.

Θυμηθείτε τα όσα δήλωναν εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Στεφανίδου για Ελέτσι: «Μόνη το είπε για τα 50.000, είπε ψέματα;» – Ο Λεμονίδης είδε κάμερα και έφυγε με ταξί

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts