Άγγελος και Λάουρα Λάτσιου: Ψήφισαν για πρώτη φορά! Με την Ελένη Μενεγάκη στο εκλογικό κέντρο!

Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε χθες έχοντας μαζί της τα παιδιά της.

Η ίδια αποκάλυψε πως ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως δεν τον συνάντησε αφού πήγε το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί… Έκανε κι άλλες αποκαλύψεις ενώ γενικότερα σήμερα στην εκπομπή, όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, ασχολήθηκαν με τα των εκλογών:

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Πήγα με τα παιδιά μου. Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά. Ο ένας είκοσι, ο άλλος 18 και είχα και τη μικρή μου που ήξερε κάποια πράγματα, να λέει αρχηγούς και τι γίνεται στην Ελλάδα…»!

Και πρόσθεσε: «Με τα παιδιά μου κάναμε ολόκληρη συζήτηση, ότι θα βάλετε ένα χαρτάκι, ότι κλείνετε το φάκελο, δεν βάζετε πάνω από τόσους σταυρούς… κάνε αυτά που νομίζεις… Με ρώτησε πού το ρίχνω και της λέω «ε, θα δεις ένα κουτί, εκεί θα το ρίξεις;». Μας φαίνεται περίεργο αλλά όλοι την πρώτη μας φορά αν τη θυμηθούμε τα είχαμε χαμένα… Μπορεί να είχαν απορίες που σε εμάς φαίνονται απλοϊκές, αλλά είναι απορίες τους…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν το σκέφτομαι πραγματικά δε νιώθω καθόλου καλά! Ανατρίχιασα ολόκληρη»

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Μενεγάκη – «Κλάψαμε γιατι…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts