Άγιος Παΐσιος: Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει spoiler για το πρώτο επεισόδιο

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στην νέα σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό».
Στην νέα σειρά του MEGA, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται ένα τσομπάνη ο οποίος πρέπει να φύγει από τα Φάρασα αλλά δεν θέλει καθώς δεν μπορεί να αφήσει πίσω τα ζώα του και να τα αποχωριστεί. Τα πρόβατά του είναι η μόνη του περιουσία, είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τον ρόλο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θόδωρος είναι βοσκός, πολύ δεμένος με τα ζώα του. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα φύγει ακολουθώντας τους άλλους στον δρόμο της ξενιτιάς, και θα αφήσει στους Τούρκους τη γη και τα ζωντανά του.

Όπως θα δείτε και μέσα στο βίντεο, θα παρακολουθείστε την συγκεκριμένη σκηνή που περιγράφει ο Γιάννης Στάνκογλου, η οποία θα παιχτεί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30 στο MEGA.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=fURwzR5z8rI

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts