Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο πρωταγωνιστής μπαίνει στη σειρά και θα τον μισήσεις σίγουρα

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η νέα είσοδος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα σου αρέσει καθόλου.
Οι εξελίξεις στο Διαφάνι μετά και από αυτή την είσοδο θα είναι καταιγιστικές.

Δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς, ο Μιλτιάδης Σεβαστός και η Ανέτ, που ενσαρκώ­νονται υποδειγματικά από τους Γιώργο Γάλλο και Κάτια Δανδουλάκη, θα είναι τα μοιραία θύματα της επίθεσης που θα εξαπολύσει εναντίον τους ο αδελφός τους Δούκας Σεβαστός. Ο «άρχοντας του κάμπου» θα γίνει αιτία να πεθάνουν τα δύο του αδέλφια και είναι σίγουρο πως η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη θα συγκλονίσει για μία ακόμα φορά.

Ενώ όμως οι δημιουργοί της σει­ράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποφασίζουν να «σκοτώσουν» τους δύο ήρωες, κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στο Διαφάνι για να αναστατώσουν τη ζωή των κατοίκων στον τρίτο κύκλο.

Το νέο πρόσωπο που σίγουρα θα μισήσεις

Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημα­ντικό ρόλο. Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα. Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα κατα­στρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντι­κό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή… Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα… μισηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, ιδιαίτερα από τους φανατικούς της σειράς Άγριες μέλισσες.

Πηγή: Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts