Άγριες Μέλισσες: Αυτό το όραμα βλέπει η Μυρσίνη πριν πεθάνει

Άγριες Μέλισσες: H Μυρσίνη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος είχε ένα εξώγαμο παιδί και θέλει πάση θυσία να γνωρίσει το εγγόνι της, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.
«Σε παρακαλώ Αγορίτσα, μάθε πού βρίσκεται αυτό το παιδί! Είναι η συνέχεια του Σέργιού μου και ότ,ι μου έχει απομείνει από εκείνον, σε παρακαλώ», την εκλιπαρεί και η Αγορίτσα αναγκάζεται να της δώσει κάποια στοιχεία.

Η Μυρσίνη έχει μάθει ότι ο γιός της ήταν βιαστής και μάλιστα είχε αφήσει πίσω του και ένα παιδί. Έτσι, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο Σέργιος… θύμα ή θύτης; Μετανιωμένη για όλα, πάει να βρει τις τρεις αδελφές στο σπίτι τους.
«Τι θέλεις εδώ, Μυρσίνη;», λέει η Ελένη και εκείνη τους απαντάει: «Ήρθα να ζητήσω συγγνώμη! Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο γιος μου είναι βιαστής, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά δυστυχώς έμαθα την αλήθεια! Το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν… Συγχωρέστε με… για όλα», απολογείται και εκείνες κοιτιούνται.

Ο τραγικός θάνατος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Η Μυρσίνη μετά τον θάνατο του Δούκα, χάνει κάθε διάθεση για ζωή και παραιτείται. Κλείνεται στον εαυτό της και αρνείται να φάει! Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την ισχυρή γυναίκα που όλοι θαύμαζαν.

Παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει, είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν.

Όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά της! Καταλαβαίνει πως τα είχε όλα και έχασε τα πάντα! Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα για εκείνη είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts