Άγριες μέλισσες: Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη μαθαίνει τον λόγο που ο Λάμπρος την εγκατέλειψε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/10
Η Ανέτ, θέλοντας να βοηθήσει τον Νικηφόρο και την Ασηµίνα, τους προτείνει να ζήσουν στο σπίτι της στο Παρίσι, µακριά από τις εντάσεις και τις διχόνοιες, κάτι που βρίσκει σύµφωνο τον Νικηφόρο. Θα συµφωνήσει, όµως, και η Ασηµίνα; Ο Λάµπρος αποφασίζει να ξεσηκώσει τους εργάτες του ∆ούκα για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες. Παράλληλα ο Νέστορας πείθει τον Προύσαλη να καλέσουν τον ιατροδικαστή για τα ευρήµατα στις φωτογραφίες του νεκρού Γιάννου, ενώ ο Μελέτης ανακρίνεται για τον θάνατο του Γιάννου. Θα µπορέσει ο ενωµοτάρχης να φτάσει στην αλήθεια; Την ίδια ώρα άσχηµες σκέψεις µπαίνουν στον Νικηφόρο όταν ακούει µια συζήτηση των τριών αδελφών.
Η Ελένη µαθαίνει επιτέλους τον λόγο που ο Λάµπρος δεν γύρισε ποτέ πίσω για να την παντρευτεί, ενώ την ίδια ώρα κάποιος αποφασίζει να απαλλαγεί από τον Κυπραίο µια για πάντα.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 29/10
Η ∆ρόσω δείχνει να σκέφτεται ξανά την πρόταση του Κυριάκου του κλαριντζή να τραγουδάει µαζί του στα πανηγύρια. Θα βρει στο πρόσωπο της Ασηµίνας τον συµπαραστάτη που ψάχνει για τα σχέδιά της; Παράλληλα ο Κυπραίος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει στην Ελένη πως ενδιαφέρεται για εκείνη, ενώ ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται το διπλό πρόσωπο του Κυπραίου. Η Μυρσίνη, θέλοντας να διαλύσει τον επερχόµενο γάµο του Νικηφόρου, καταστρώνει ένα σχέδιο και οι αντοχές της Ασηµίνας θα δοκιµαστούν. Η Μυρσίνη στέλνει την κόρη της Πηνελόπη να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι τους. Θα τα καταφέρει; Ο ∆ούκας πληροφορείται την άφιξη του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης και ο Κωνσταντής θα έχουν µια σύγκρουση που κινδυνεύει να καταλήξει θανάσιµη.
Ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου ενέπνευσε τους χρήστες των social media που αγάπησαν τη σειρά να φτιάξουν ένα βιντεάκι, το οποίο και πόσταρε στο Instagram η Μαρία Κίτσου: «Είναι πολύ γλυκό αυτό το βιντεάκι που φτιάξατε ..και πολύ συγκινητικό ..και το τραγούδι αυτό το αγαπώ ιδιαιτέρως..σας ευχαριστώ πολύ, πολύ! Repost από @mariakitsou.fans» έγραψε η ηθοποιός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts