Άγριες μέλισσες: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Διδασκάλου για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ανατριχίλα! Συγκλονισμένη και η Κατερίνα Διδασκάλου από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τις Άγριες μέλισσες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια εικόνα με ένα σκέτο μαύρο φόρεμα ακουμπισμένο σε μια πολυθρόνα και ερμηνεύει ένα ποίημα από τη συλλογή του Γιάννη Βαρβέρη, «Ο θάνατος το στρώνει», με τίτλο «Τα μάτια των δολοφόνων».
«Για να μην ξεχνιόμαστε Για να μην ξεχνιούνται τα θύματα και μένουν σαν απλές ειδήσεις. Για να τιμωρούνται παραδειγματικά αυτοί που τολμούν να αφαιρούν τη ζωή του συνανθρώπου. Καρολάιν Κράουτς, 20 χρονών και μητέρα της μικρής Λύδιας. Αναπαύσου στην αγκαλιά της γης. / Από τη συλλογή Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ του Γιάννη Βαρβέρη», έγραψε χαρακτηριστικά και απήγγειλε το ποίημα με ένα μοναδικό, συγκλονιστικό τρόπο εκφράζοντας και εκείνη με τη σειρά της τη θλίψη και την οδύνη της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ήταν 11 Μάϊου όταν οι αστυνομικοί μπαίνοντας από το παράθυρο της πίσω αυλής της μεζονέτας στην πάροδο της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά αντίκρισαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Την 20χρονη Καρολάιν δολοφονημένη δίπλα από το 11 μηνών κοριτσάκι της και τον 32χρονο σύζυγό της λίγο πιο δίπλα δεμένο.

Σαράντα σχεδόν ημέρες πέρασαν από το στυγερό έγκλημα που μία εικοσάχρονη άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της.

Η αστυνομία έφτασε στην άκρη του νήματος.

Χθες, 17 Ιουνίου, λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Λίγες ώρες πριν την εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό το τρέιλερ της έκτακτης εκπομπής σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts