Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν επάγγελμα- Η νέα ζωή στη Λάρισα

Άγριες Μέλισσες: Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες σου με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και η αγωνία για το τι θα συμβεί στις ζωές των πρωταγωνιστών είναι μεγάλη και έντονη.
Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν κανείς δεν είδε τι συνέβη εν τέλει με τον Κωνσταντή –εκτός από τον χωρισμό του με τη Δρόσω- και τα σχόλια των fans σχετικά με την κατάληξή του ήταν πολλά.

Μάλιστα τα σχόλια αυτά αυξήθηκαν όταν στο Instagram το account της σειράς ανέβασε φωτός από τα γυρίσματα κι εκείνος δεν υπήρχε πουθενά. Όλοι αναρωτήθηκαν για τον Κωνσταντή όμως υπήρξε μια εξήγηση. Τι έχει συμβεί όμως με τους αδερφούς Σεβαστούς στην τρίτη σεζόν;

Η εξέλιξη στη ζωή των Νικηφόρου-Κωνσταντή

Κακά τα ψέματα, Νικηφόρος και Κωνσταντής αγαπήθηκαν όσο κανείς άλλος στη δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Ειδικά ο Κωνσταντής είχε το πιο απροσδόκητο character development, και η στάση που κράτησε απέναντι σε πολλά προβλήματα της οικογένειας Σεβαστού εξέπληξε το κοινό.

Στο τελευταίο επεισόδιο όλοι αναρωτήθηκαν τι συνέβη μαζί του, αφού δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα το αν συνεχίζει στον επόμενο κύκλο ή όχι. Εν τέλει όχι απλά συνεχίζει, αλλά και την κατάληξή του με τον Νικηφόρο δεν τη φαντάζεσαι.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας Νικηφόρος και Κωνσταντής έχουν μετακομίσει μόνιμα στη Λάρισα και έχουν ανοίξει νυχτερινό κέντρο. Και αλήθεια δεν ανυπομονείς λίγο να δεις μαζί τον Κωνσταντή με τον Νικηφόρο; Μονιασμένους, ενωμένους και αγαπημένους;

Στη Λάρισα και η Ασημίνα

Το Διαφάνι φαίνεται να εγκαταλείπει προσωρινά και η Ασημίνα, η οποία για να ηρεμήσει τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο σε σχέση με τον μικρό Σέργιο, θα μετακομίσει στη Λάρισα και θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας στο γραφείο ενός εκδότη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της στην τρίτη σεζόν.

Οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

Μέχρι στιγμής όπως γνωρίζεις στη σειρά μπαίνει ο Αιμίλιος Χειλάκης που θα κάνει τον αδερφό του Αχιλλέα Μεγαρίτη, Ακύλα, και ο Νίκος Κουρής που φημολογείται πως θα υποδυθεί τον Ζάχο, τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ελένης.

https://www.instagram.com/p/CRHTRH_gDN_/?utm_source=ig_embed

Στη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα κάνει τον εκδότη για τον οποίο θα εργάζεται η Ασημίνα στη Λάρισα.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές για τη νέα σεζόν της σειράς εποχής του Ant1, και η αγωνία ολοένα και κορυφώνεται.

Stay tuned για νέες λεπτομέρειες.

Πηγή: Queen

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »