Άγριες Μέλισσες: Πέτρος Καλκόβαλης – Μελίνα Τσαμπάνη: Είναι ζευγάρι 23 χρόνια! Το γνώριζες;

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον 3ο κύκλο της σειράς του ANT1 η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τους δημιουργούς της σειράς

Είναι σίγουρα οι αφανείς πρωταγωνιστές της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας! Ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη εκτός από σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών, πορεύονται μαζί και στην προσωπική τους ζωή, μιας και η σχέση τους μετρά πλέον 23 ολόκληρα χρόνια. Περισσότερα αποκάλυψαν οι ίδιοι στη νέα του συνέντευξη…

Είναι όλοι τους «παιδιά» σας, αλλά θα τολμήσω την ερώτηση: με ποιον από όλους τους ήρωες θα μπορούσατε να κάνετε παρέα;

Μ.Τσ.: «Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να πίνω το καφεδάκι μου τόσο στο καφενείο όσο και στο μοδιστράδικο της Ουρανίας, ώστε να μπαινοβγαίνουν όλοι αυτοί οι αγαπημένοι ήρωες και να τα λέμε.Για ποτό θα πήγαινα με την Ασημίνα και για φαγητό με τη Λενιώ». Π.Κ.: «Σίγουρα θα φρόντιζα να βρίσκομαι κάπου μακριά από το Σεβασταίικο. Ειδάλλως, θα πήγαινα γυρεύοντας (γέλιο)… θα ήθελα να είχα γνωριστεί με τον Μπάμπη στα νιάτα μου, καθώς κι εγώ ήμουν ένα “άτακτο” παιδί στην ηλικία του. Τώρα θα με έβλεπα περισσότερο εκεί στο καφενείο, να καλαμπουρίζω και να περνώ την ώρα μου με ευχάριστους και καλοσυνάτους ανθρώπους, όπως ο Παναγιώτης, ο Κυριάκος και ο Προκοπής».

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ νωρίς και όλα ανατρέπονται, αλλά η ιστορία που έχετε γεννήσει για τον 3ο κύκλο ολοκληρώνεται ή θα υπάρξει και 4ος;

«Πέρυσι εκτεθήκαμε με ανάλογες δηλώσεις και δεν σκοπεύουμε να το ξανακάνουμε (γέλιο)! Σκοπός μας όμως είναι να προστατέψουμε αυτό που έχουμε όλοι δημιουργήσει και να τελειώσουμε τη σειρά με τον τρόπο που της αξίζει».

Πηγή: Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts