Άγριες Μέλισσες: Ποιος πεθαίνει στις φλόγες; Ο λόγος που γίνεται χαμός στο Twitter με τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μελέτης, με εντολή του Δούκα, σκότωσε τον Γιάννο. Η Μυρσίνη μαθαίνει ότι οι τρεις αδερφές σκότωσαν τον Σέργιο. Πεδίο μάχης το χωριό!

Σε περίπτωση που μισείς το παιχνίδι των spoiler δεν θα έπρεπε να διαβάζεις αυτές τις γραμμές αλλά ξέρω πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς!
Δεν μπορείς να σταματήσεις να ψάχνεις τα σχόλια κάτω από τα σχόλια του twitter για να μάθεις τι θα συμβεί στις Άγριες Μέλισσες, πώς θα γίνει, τι θα κάψει αυτή η φωτιά που θα ανάψει (κυριολεκτικά) στο Διαφάνι και ποιον ήρωα αγαπημένο θα δούμε να τυλίγεται στις φλόγες.


Μην σκας άλλο! Μπήκα και τα διάβασα όλα! Φτιάξε καφέ, κάθισε αναπαυτικά και συνέχισε να διαβάζεις. Το spoiler άλλωστε δεν είναι σενάριο και μπορεί να μην ισχύει καν αλλά… είναι τόσο συναρπαστικό να περιμένεις να επιβεβαιωθεί! Δεν είναι;

Φύγαμε, για Διαφάνι λοιπόν! 

Κεντρικό πρόσωπο του τραγικού, όπως αναμένεται, φινάλε της σεζόν θα είναι ο Κωνσταντής. Μάλιστα, ο Κωνσταντής που αφότου ερωτεύτηκε τη Δρόσω άρχισε να βλέπει τα πράγματα αλλιώς και σιγά σιγά στρέφεται ενάντια στον πατέρα του! Αποφασισμένος να προστατέψει τις αδερφές Σταμίρη από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Νικηφόρο να μην εκδώσει το βιβλίο του (όπου καταγράφεται ξεκάθαρα ο φόνος του Σέργιου από την Ελένη, την Δρόσω και την Ασημίνα) του λέει πως ο Μελέτης -έπειτα από εντολή του Δούκα- έπνιξε με τα χέρια του τον Γιάννο! Και φυσικά ο Νικηφόρος γίνεται έξω φρενών και πάει στη μαμά του να τα πει όλα! 

Μυρσίνη εν τέλει μαθαίνει όλα όσα έχουν συμβεί. Ναι. Καλά το σκέφτηκες. Μαθαίνει πως και οι τρεις αδερφές μαζί σκότωσαν τον γιο της. Τον Σέργιο της. 

Εν τω μεταξύ ο Κωνσταντής συγκρούεται άσχημα με τον Δούκα και τον Μελέτη και φεύγει από το σπίτι του (κράτησε αυτή τη λεπτομέρεια). 

Η Μυρσίνη μέσα στην τρέλα της βάζει φωτιά στο σπίτι των Σταμίραινων. Και μάντεψε ποιός είναι μέσα! 

Τα περισσότερα spoiler λένε πως ο Κωνσταντής γλιτώνει από την φωτιά (σε αντίθεση με τον Μιλτιάδη που θυσιάζεται για να σώσει τους άλλους), η Μυρσίνη στη σκέψη ότι θα σκότωνε τον γιο της παθαίνει νευρικό κλονισμό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο! 

Άλλα πάλι spoiler θέλουν τον Κωνσταντή να σκοτώνεται κορυφώνοντας το δράμα του κύκλου αυτού ενώ πάρα πολλά σχόλια λένε πως τελικά σηκώνεται και φεύγει από το Διαφάνι.

Στη σκέψη και μόνο ότι οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν χωρίς τον Κωνσταντή, έστω και για λίγα επεισόδια, γίνεται χαμός στο twitter από το πρωί: 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts