Άγριες μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λευτέρη Μεγαρίτη στον στρατό και η μεγάλη απόφαση

Άγριες μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης τη φετινή σεζόν μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, ως Λευτέρης Μεγαρίτης.

Ο ίδιος μίλησε για τον ήρωα του και όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, τις οποίες κατανοεί μόνο η μητέρα του. Θα βρει μέσα στο σπίτι με την επιστροφή του ένα νέο σύμμαχο, την αδελφή του ή τη θεία του;

«Ο Λευτέρης επιστρέφει πολύ αλλαγμένος. Ο συναισθηματικός του κόσμος έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Πλέον δεν αποζητά την προσοχή, ούτε κανέναν σύμμαχο. Στρέφεται προς πιο μοναχικά μονοπάτια, θέλει να πορευτεί σιωπηλός κι απαρατήρητος».

Πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του και πώς αυτό θα επηρεάσει τη στάση του και τις επιλογές του;

«Πλέον είναι ηττημένος. Έχει υποστεί σοκ πολλαπλών επιπέδων. Κατανοεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει στον κόσμο αυτό αν δεν αλλάξει. Ξεκινά μια ατελείωτη μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό. Να πολεμήσει αυτό που είναι. Να είναι νικητής. Δεν θέλει τη λύπηση ούτε τη συμπόνια κανενός. θέλει να τον υπολογίζουν. Να είναι ένας άντρας σαν όλους τους άλλους».

Θα έρθει σε επαφή με τη Δρόσω; Θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του;

«Η Δρόσω, ως καλύτερή του φίλη, είναι εκεί για εκείνον. Του στέκεται και τον βοηθάει. Ακόμα κι όταν εκείνος δεν της φέρεται καλά».

Στον στρατό υπάρχει περίπτωση να έπεσε θύμα βιασμού;

«Όχι. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στο μαρτύριό του. Πρόκειται αποκλειστικά για δοκιμασίες που τσακίζουν την προσωπικότητά του και υλοποιούν έναν και μόνο σκοπό. Να απαρνηθεί τη φύση του».

Μήπως στις άσχημες συνθήκες που έζησε έβαλε το χέρι του ο Ακύλας;

«Εσείς τι λέτε;».

Η στάση του Ακύλα θα αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο απέναντι στον γιο του;

«Συνεχίζει ακάθεκτη όπως ήταν. Οσο δεν αντιτίθεσαι στην κοσμοθεωρία του σε αφήνει στην ησυχία σου».

Όταν ο πατέρας του τον δει τόσο βασανισμένο θα δείξει ίχνος ανθρωπιάς και οίκτου;

«Ο Ακύλας είναι ένας χαρακτήρας που δεν διαθέτει ενσυναίσθηση, ούτε ίχνος φιλευσπλαχνίας. Νοιάζεται αποκλειστικά για τον εαυτό του και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του».

Ο Λεύτερης θα προσπαθήσει να πάει με τα νερά του αυτή τη φορά για να επιβιώσει;

«Ακριβώς. Ο Λευτέρης αποφασίζει να πάει κόντρα στη φύση του. Να τη νικήσει. Να την αλλάξει. Να γίνει ο καλός γιος του πατέρα του. Ο σωστός άντρας της κοινω νίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει».

Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό και εκείνη παίρνει μια απόφαση που θ ’ αλλάξει τα πάντα.

«Ο Λευτέρης δεν έχει καμία πρόθεση να μιλήσει για τα όσα περνάει. Παρόλα αυτά, η Ζωή τον φέρνει σε θέση που δεν μπορεί παρά να της πει την αλήθεια. Για εκείνη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι η στιγμή που μια μάνα πρέπει να προστατέψει τα παιδιά της. Να χιμήξει, με μια ζωώδη ορμή, δίχως να σκεφτεί τίποτα», θα φύγουν μαζί; «Ο Λευτέρης αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει. Να παλέψει και να φερθεί με σθένος και ανδρεία».

Ο Μελέτης τι θέση θα πάρει σε όλα αυτά;

«Διττή. Ως συνήθως. Αν και απαθής, μέσα του υπάρχουν ψήγματα ευαισθησίας».

Ο Μελέτης γλίτωσε τον Λευτέρη από τον θάνατο. Ο Λευτέρης μπορεί να βρει ένα κώδικα επικοινωνίας με τον Μελέτη;

«Μέσω αυτού του κομβικού συμβάντος οι δύο αυτό ήρωες απέκτησαν όντως έναν κώδικα επικοινωνίας Μια γέφυρα στο τεράστιο χάσμα της σχέσης τους. Μέσα από τον πόνο είδε ο ένας τον εαυτό του στο πρόσωπο του άλλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως τους δένει κάτι βαθιά πυρηνικό».

Η Κορίνα θα του σταθεί;

«Αν και μονίμως ενάντια σε ό,τι κάνει, η Κορίνα ταρακουνηθήκε από τον παραλίγο χαμό του αδερφού της. Προσπαθεί να κατανοήσει το δράμα του και να τον συμπονέσει. θέλει να τον βοηθήσει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Η σχέση τους θέλει πολλή δουλειά ώστε να χτίσουν μια κοινή γλώσσα».

Η σκηνή στην οποία ο Λευτέρης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ήταν συγκλονιστική. Τι μηνύματα πήρατε από το κοινό;

«Μια από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας μου. Η μυσταγωγία που ζήσαμε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και η συναισθηματική φόρτιση αποτυπώθηκαν εύστοχά στο γυαλί. Ακούμπησε πολύ ευαίσθητες περιοχές του τηλεοπτικού κοινού. Λάβαμε χιλιάδες μηνύματα αλληλεγγύης, σεβασμού, αγάπης. Πιο πολύ για το πρόσωπο του Λευτέρη και ό,τι αυτό πρεσβεύει. Ενα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα και ευαισθησίες, που δεν μπορεί να υπάρξει στον κόσμο που έχουμε φτιάξει, θυμάμαι χαρακτηριστικά το σώμα μου να κρέμεται στον αέρα ι και να είχε ανατριχιάσει ολόκληρο. Η σκέψη μου ήταν σε όλα τα παιδιά που νιώθουν έτσι. Στον Λευτέρη και τον κάθε Λευτέρη εκεί έξω».

Ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε για τον ήρωά σας;

«Η κάθαρση. Η δικαίωση. Είναι ένας από τους πιο καθαρούς ήρωες και θα ήθελα να καταφέρει να επιβιώσει· σε αυτό το σαθρό περιβάλλον. Φοβάμαι όμως ότι θα περάσει πολλά…», είπε στο TV24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts