Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Μυρσίνης και το ψυχιατρείο

Άγριες Μέλισσες: Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται και το τέλος της Μυρσίνης.
Τα παιδιά της δε θέλουν επαφές μαζί της. Ο Δούκας έχει δείξει πως είναι φανερά μετανιωμένος για το κακό που έχει κάνει στην οικογένειά του. Αυτό θα τον βοηθήσει μελλοντικά, ώστε να πλησιάσει ξανά την Πηνελόπη, τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αμετανότητη στις Άγριες μέλισσες.


Συνεχίζει να φέρεται πολύ ριψοκίνδυνα, τόσο απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό. Όπως είχε δηλώσει και η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η ηρωίδα αυτή έχει κατάθλιψη και κανείς δε το βλέπει.
Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Μυρσίνη Σεβαστού θα πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν αποκλείεται να τη δούμε κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική, έχοντας χάσει τελείως το μυαλό της. Τα παιδιά της θα καταφέρουν κάποια στιγμή να την συγχωρήσουν, όμως θα είναι αργά. Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα δυσκολευτεί να βρει την πραγματική ευτυχία μέσα της, να χτίσει ξανά την οικογένεια που τόσο επιθυμούσε να δει ξανά ενωμένη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts