Άγριο περιστατικό στον Νέο Κόσμο

Ένα περιστατικό ρουτίνας, παραλίγο να εξελιχθεί σε επικίνδυνο. Τόπος: Νέος Κόσμος. Ώρα: 13:30.Ένας τσακωμός γειτόνων  επί της οδού Γουναράκη-μια κατά τ΄άλλα ήσυχη γειτονιά, είχε ως αποτέλεσμα οι κάτοικοί της να καλέσουν την αστυνομία η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά δύο μηχανές της ομάδας Δίας βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magazinomou.gr, αστυνομικός αφού ζήτησε το λόγο από έναν από τους εμπλεκόμενους, ζητώντας του να ηρεμήσει, άκουσε τον συριακής καταγωγής εμπλεκόμενο να τον ειρωνεύεται λέγοντας του να φύγει και ότι θα κάνει ότι θέλει.

Τότε ο αστυνομικός του είπε ότι θα αναγκαστεί να προβεί σε σύλληψη του και ότι θα πρέπει να τον ακολουθήσει. Ο Σύριος έγινε ακόμα πιο εριστικός, προβαίνοντας μάλιστα και σε υποδείξεις, λέγοντας στον αστυνομικό πως θα πρέπει να φύγει και να πάει στα Εξάρχεια να κάνει καμιά σύλληψη. Μετά από αυτό οι παρόντες αστυνομικοί έδωσαν σήμα  και μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 25 μηχανές της ομάδας Δίας έφτασαν επιτόπου και το συμβάν φαίνεται να λήγει με την σύλληψη του Σύριου και τη προσαγωγή του στο τμήμα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts