Άννα Μαρία Βέλλη: Κάνει ηλιοθεραπεία… όπως τη γέννησε η μαμά της! Το ολόγυμνο στιγμιότυπο!

Η Άννα Μαρία Βέλλη μας έχει συνηθίσει σε… extreme καταστάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις όμως ποιος θα περίμενε ότι θα τη βλέπαμε και εντελώς γυμνή κάτω από τον ήλιο;

Η πρώην Survivor η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της όταν βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και αργότερα, διανύει περίοδο καλοκαιρινών διακοπών και ανέβασε ένα στιγμιότυπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε: Η ίδια, να απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου σε ερημική παραλία εντελώς γυμνή! Φυσικά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral καθώς έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη φρόντισε να καλύψει τα επίμαχα σημεία… επιμελώς, όμως και πάλι άφησε ελάχιστα στη φαντασία όσου αντίκρισε τη συγκεκριμένη εικόνα.

Φαίνεται πως η ίδια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας πείσει για τη λατρεία που έχει για τον γυμνισμό αφού μόλις πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει και πάλι γυμνό της στιγμιότυπο, εκείνη τη φορά από την ταράτσα του σπιτιού της όπου έκανε ηλιοθεραπεία.

Δείτε το πιο πρόσφατο γυμνό στιγμιότυπό της από τις διακοπές της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts