Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση η νικήτρια του Big Brother;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του Big Brother 1.
Ο χαρακτήρας της και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε τις καταστάσεις, την έκαναν να ξετρελάνει το κοινό, το οποίο ακόμα της εκφράζει τον μεγάλο του θαυμασμό.

Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την επιθυμία της να κάνει τηλεόραση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει κάπου. Λίγο καιρό μετά το τέλος του Big Brother, είχε ακουστεί πως θα ενταχθεί στην ομάδα του Γιώργου Αυτιά αξιοποιώντας το ρόλο του δικηγόρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, ήταν στην μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother 2, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο look της.

Σε τι ρόλο θα δούμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην τηλεόραση


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πρόκειται να αποτελέσει την παρτενέρ του Χάρη Βαρθακούρη στο ανανεωμένο J2US, το οποίο θα προβληθεί φέτος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Εδώ και κάποιες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής θα συμμετάσχει στο αγαπημένο show ωστόσο δεν γνωρίζαμε ποια θα είναι η παρτενέρ του.

Κάποια ακόμα ζευγάρια που έχουν ανακοινωθεί είναι τα εξής:

Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ο παρτενέρ
Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής
Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN
Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ
«Ακούω για Σχολή Ψυχαράκη! Κάποιοι φέτος θέλουν να την ακολουθήσουν»
Το πρωί της Τετάρτης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και στον Βασίλη Τσατσάνη. Μέσα όλα, αναφέρθηκε στο φετινό Big Brother.

«Συνήθως ακούω για… Σχολή Ψυχαράκη! Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουνε. Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και γω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο.

Όταν βγήκα από το Big Brother, μετά λύπης το λέω αυτό, έζησα ξανά όλο αυτό που περνούσα μέσα στο σπίτι. Την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπο μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη, τη Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα ένα συγχαρητήρια ή ένα συγνώμη. Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματος μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά».

Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω, «σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη» αλλά ειλικρινά δεν την έχω μιμηθεί σε κάτι. Μου βγαίνει αυθόρμητα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts