Άνοιξε η ανανεωμένη boutique Breitling στο κέντρο της Αθήνας

Η Boutique της Breitling Hellas άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, στον γνωστό χώρο, της Βουκουρεστίου 6. Με πλήρως ανανεωμένη ταυτότητα και ακολουθώντας τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα.

Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με σκαλιστή πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και δερμάτινους καναπέδες, η νέα Breitling BTQ θα κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν την ζεστή φιλοξενία της μάρκας. Εκεί, θα μπορέσουν να δουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της που εκφράζουν κάθε ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η θέα της Ακρόπολης από τα εικονικά παράθυρα του καταστήματος, υπενθυμίζει σε όλους πως βρισκόμαστε στην Αθήνα. Παράλληλα, η εμπειρία του καταναλωτή και όλη η αισθητική του περιβάλλοντα χώρου παραμένει ίδια με κάθε σημείο λιανικής πώλησης της Breitling ανά τον κόσμο.

Είτε είσαι φαν της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας, είτε αναζητάς ένα ρολόι που θα σε συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητα σου και όλες τις περιπέτειες που ονειρεύεσαι, είναι σίγουρο πως στις καινούργιες βιτρίνες της boutique θα αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σου.

Ο casual και φιλόξενος χώρος της, δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Στο χώρο αυτό, το προσωπικό της boutique περιμένει να υποδεχτεί τους θαυμαστές των ρολογιών, προσφέροντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

———————————————————————————————————————————–

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 17:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 20:00

Για κρατήσεις ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες: 210 3629832

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts