«Έλεγα νυχτερινό δελτίο και τότε…»: Το χιουμοριστικό περιστατικό της Ελεονώρας Μελέτη από τον ΑΝΤ1

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Mega Καλημέρα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά.Με αφορμή λοιπόν, ένα περιστατικό που σχοίασε η παρουσιάστρια του «Στο με το MEGA», η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε περιστατικό από όταν έλεγε τις ειδήσεις στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη του χιουμοριστικού περιστατικού της Ελεονώρας Μελέτη


Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά και την αναφορά της στον λόγο που δεν της αρέσει το χρώμα μωβ, αποκάλυψε ένα περιστατικό που της είχε τύχει όταν παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Έλεγα νυχτερινό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1, τότε έβγαινε στη μία παρά και βγαίνω στο πρώτο ΟΝ με μωβ σακάκι. Στο τρίτο ΟΝ μαντέψτε τι έγινε… Βγήκα με κόκκινο σακάκι. Το είχε παίξει και ο Θέμος στην εκπομπή του.

Βλέπω ξαφνικά έναν άνθρωπο να λέει «Άλλαξε γρήγορα σακάκι». Σε κάποιον δεν άρεσε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τι έλεγαν στην Ελεονώρα Μελέτη από τον ΑΝΤ1 για την Μενεγάκη


Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

Όπως ανέφερε η Μελέτη, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά γεγονότα και ιδιαίτερα κάποιες κουβέντες συνεργατών της και εννοείται τον τρόπο που παρουσίαζαν τη σχέση τους τα media.

Δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts