Έξαλλη η Αναστασοπούλου κατέβασε την κάμερα της Καινούργιου (Video)

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε πει: «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

Έτσι λοιπόν η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», πήγε έξω από το θέατρο για να τη συναντήσει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν έξαλλη και όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος: «Εκνευρίστηκε κυρίως με τον οπερατέρ και του κατέβασε την κάμερα. Ήμασταν ακριβώς έξω από το θέατρο και φώναζε λέγοντας “δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό”».

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Έχει συνεργαστεί και με τον Θέμη Μάλλη και μας γνωρίζει όλους προσωπικά. Πας σε έναν τεχνικό και σε μία κοπέλα που κάνει τη δουλειά της και κατεβάζεις με το χέρι τηνκάμερα; Αυτά δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά. Έχουμε δει να αντιδρούν και το σεβόμαστε ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts