Έρωτας Φυγάς: «Μου έκλεψε το παιδί μου! Πιάστε την» – Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννάνε ταυτόχρονα

Αλεξάνδρα κι Ευγενία είναι στα μαχαίρια και το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο με τις εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά να είναι καταιγιστικές και εμείς έχουμε όλο το ρεπορτάζ. Οταν ο μικρός Γιωργάκης αρρωσταίνει, η μητέρα του θεωρεί πως η Ευγενία της άρπαξε το παιδί για να την εκδικηθεί.

Η Ευγενία, που γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, πλέον φτάνει στα όριά της καθώς ο τόπος είναι μικρός δεν μπορεί να αποφύγει να βλέπει την αντίζηλό της με το παιδί του άντρα της συνεχώς μπροστά της. Ενα μικρό μπέρδεμα μεταξύ των δύο αρχοντικών επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της καθώς η γυναίκα αδυνατεί να διαχειριστεί την αλήθεια.

Η ζήλια της προς την Αλεξάνδρα γίνεται ολοένα και πιο φανερή και οι συνεχείς εκρήξεις της δοκιμάζουν αρκετά την υπομονή του Μάρκου. Ρόλο «πυροσβέστη» παίζει η Νότα. «Τι λες, Ευγενία μου, να με συνοδεύσεις στην Αθήνα για ένα προσωπικό μου ζήτημα που έχει προκύψει; Θα σου κάνει καλό να αλλάζεις λίγο περιβάλλον και να ξεκουραστείς. Ασε που θα έχω κι εγώ παρέα», της προτείνει. Εκείνη βρίσκει καλή την ιδέα προκειμένου να μπορέσει να βάλει τις σκέψεις της σε σειρά. Αυτό το γεγονός δίνει στον Μάρκο την ευκαιρία να προσεγγίσει την Αλεξάνδρα για να της εξομολογηθεί όλα όσα κρατάει μέσα του τόσο καιρό.

Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννάνε ταυτόχρονα στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα και ο Ιάσoνας ανησυχούν πως τώρα που είναι μόνος του ο Μάρκος θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει για να βρεθεί με την Αλεξάνδρα. «Να δεις που θα ψάξει να βρει τρόπο να την πλησιάσει. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο», λέει στη μητέρα του. Ετσι και οι δύο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη συνάντησή τους, αλλά η προσπάθειά τους αυτή θα αποβεί άκαρπη. Αργότερα η Αλεξάνδρα, με αφορμή μια πληροφορία σχετικά με το σκουλαρίκι που είχε χάσει στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας, καταλαβαίνει πως κάποιος ξέρει για την ίδια και τον Μάρκο.

Υποπτεύεται την Ευγενία που έχει επιστρέψει και, με τη στάση που κρατάει προς εκείνη, την ωθεί ακόμα πιο πολύ στα όρια. Στο μεταξύ το μυστήριο γύρω από το χαμένο σκουλαρίκι ανοίγει νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο γυναικών που δεν χάνουν ευκαιρία να πικάρουν η μια την άλλη. Στο μεταξύ ο Γιωργάκης ανεβάζει υψηλό πυρετό. Η Βάσω φωνάζει την Ευγενία για να τον δει. «Πρέπει γρήγορα να τον πάμε στο νοσοκομείο», λέει η γιατρός και οι γυναίκες δεν χάνουν χρόνο και παίρνουν το παιδί στην κλινική. Η Αλεξάνδρα που είναι πια ετοιμόγεννη, δεν γνωρίζει για την ασθένεια του μικρού.

Οταν αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της λείπει και αργότερα την ενημερώνουν ότι είδαν την Ευγενία να το παίρνει και να φεύγει, βάζει με το μυαλό της ότι της τον απήγαγε για να την εκδικηθεί. «Το παιδί μου. Μου το άρπαξε. Πιάστε την», φωνάζει. Πάνω στην ταραχή της, σπάνε τα νερά της. Το ίδιο συμβαίνει και για την Ευγενία που διανύει όμως τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts