Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής κακοποιεί άσχημα την Ρηνιώ

Έρωτας Φυγάς: Το σκληρό του πρόσωπο θα δείξει ο Στρατής, απέναντι στην αδελφή του, την Ρηνιώ!
Η μικρή αρνείται να παντρευτεί με το ζόρι κι έχει έντονα ξεσπάσματα στο σπίτι της.

Η Γεωργία και ο Στρατής έχουν γίνει τύραννοι και τη πιέζουν διαρκώς να ακούει στις εντολές τους. Η Ρηνιώ καταρρέει καθημερινά και η μοναδική στο αρχοντικό που μπορεί να την καταλάβει, είναι η Αλεξάνδρα.
Ο Ιάσονας, εξοργισμένος από τις σοδειές και τα μειωμένα του έσοδα, αποφασίζει να διώξει τον Στρατή από επιστάτη. Αυτό φέρνει κι άλλες εντάσεις στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο Στρατής να αναγκάζεται να.. απειλήσει την Μαργέτα!

Εάν δε τον βοηθήσει, τότε εκείνος θα αποκαλύψει στον γιο της πως συνεργάστηκαν για να μπει ο Μάρκος στη φυλακή! Για κακή τύχη του Στρατή, τον ακούει η Ρηνιώ, η οποία θυμώνει με τα μυστικά που κρατά ο αδελφός της, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Για να της κρατήσει το στόμα κλειστό, ο Στρατής αρχίζει να την κακοποιεί. Τις φωνές ακούει ο Ιάσονας, ο οποίος αποφασίζει να πετάξει μια και καλή τον Στρατή στο δρόμο.. Θα καταφέρει να γλιτώσει η Ρηνιώ από τα χέρια του αδελφού της στη σειρά Έρωτας φυγάς;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts