Έρωτας Φυγάς: Τους πιάνει στα πράσα και τους φωτογραφίζει – Μαθαίνεται η σχέση Μαργέτας και Σταύρου!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 9/5 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς καθώς ύστερα από την καταγγελία που κάνει η γυναίκα του Κοντογιάννη στον άντρα της και την ερωμένη του για μοιχεία, η σύλληψη της Ελπίδας και του Παύλου έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο το Κιάρι.

Ανάμεικτα συναισθήματα κυριεύουν την οικογένεια Δεμερτζή, με το μίσος, τη χαιρεκακία, την οργή και την εκδίκηση να συγκρούονται μεταξύ τους. «Το παλιοθήλυκο. Να φτάσει μέχρι εκεί και να μας κάνει ρεζίλι σε όλη τη Μεσσήνη», λέει ωρυόμενη η Μαργέτα με τους υπόλοιπους να συμφωνούν. Την ίδια ώρα ο Στέφανος συνομιλεί με την Αννα και συνειδητοποιεί προς έκπληξή του ότι ο Νικόλας τον έχει εμπλέξει σε ένα μεγάλο ψέμα. Η τύχη τον βοηθά και ένας πρώην συγκρατούμενός του τον πληροφορεί για τα σκοτεινά μονοπάτια του υπαλλήλου του.

«Εχει μπλέξει άσχημα. Πρόσεχέ τον γιατί δεν θα σου βγει σε καλό ο δρόμος που έχει πάρει, ούτε σε εκείνον ούτε και σε εσένα», τον προειδοποιεί. Η Ελπίδα με τη σειρά της περνά δύσκολες ώρες στο κελί της. Ωστόσο, φτιάχνει η διάθεσή της όταν αλιεύει από μια συγκρατούμενή της ένα μεγάλο μυστικό της Μαργέτας που θα ταράξει τα νερά. Κι αυτό είναι η σχέση της με τον Στέφανο. Μόλις βγαίνει από το κρατητήριο και διψασμένη για εκδίκηση, βάζει μπρος το σχέδιό της. «Τώρα θα δεις θειούλα μου τι σημαίνει Ελπίδα. Δεν θα έχει να λέει όλη η Μεσσήνη μόνο τα δικά μου καμώματα, αλλά και τα δικά σου», μονολογεί χαιρέκακα.

Τι θα δούμε αύριο;

Μια ταυτόχρονη άφιξη Μάρκου-Αλεξάνδρας θα βάλει πάλι τους πάντες σε υποψίες. Εντωμεταξύ, η Ελπίδα, κρυμμένη, παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη φωτογραφίζει σε μια τρυφερή στιγμή της με τον Στέφανο. Φυσικά ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί τις φωτογραφίες που έχει. Ενα τέτοιο υλικό δεν το κρατάει για τον εαυτό της ούτε έχει σκοπό να εκβιάσει τη θεία της. Η εκδίκησή της θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επιπλέον, ο Κοντογιάννης τη διαβεβαιώνει πως θα χωρίσει. «Μόλις πάρω το διαζύγιο θα σε παντρευτώ αμέσως.

Εμείς οι δύο δεν μπορούμε να είμαστε χώρια», της λέει. Στο μεταξύ ο Μιχάλης παραμένει καταρρακωμένος από το γεγονός με την Ελπίδα και φαίνεται να εμμένει στο να φύγει. «Πού θα πας; Σκέψου την κλινική. Πόσο καλό κάνεις στο νοσοκομείο. Σκέψου και την κόρη σου που έχει επιστρέψει», τον παρακαλεί η Ευγενία. Η Νότα πάλι έχει κι εκείνη το σχέδιό της αφού έχει βάλει στο μάτι τον Στέφανο. Φροντίζει να φτάσει στη Μαργέτα η φήμη πως κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ εκείνης και Στέφανου, προκαλώντας την έντονη ζήλια της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τυπώνονται οι εφημερίδες με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία Μαργέτας-Στέφανου και υπαινικτικό τίτλο…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts