Έρωτας Φυγάς (13/2): «Σταμάτα να λες τέτοια ψέματα και πες ποιου είναι το παιδί» – Ο Ιάσονας απειλεί με όπλο την…

Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό (13/2) επεισόδιο του Έρωτα Φυγά, αφού ο Ιάσονας αποκαλύπτει στην μητέρα του ότι γνωρίζει την αλήθεια για το γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και βρίσκεται αντιμέτωπος με την Στέλλα που υποστηρίζει πως έχει το δικό του.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 13/2 στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσoνας λέει στη μητέρα του ότι γνώριζε από την αρχή πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Ήξερα ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικός μου γιος και πως είναι του Μάρκου», της αναφέρει. Και η Μαργέτα παραδέχεται πως το γνώριζε κι αυτή. «Θέλω να ξέρεις πως ό,τι έκανα ήταν για δικό σου καλό. Για να συνεχίσεις το όνομά σου και να έχεις έναν απόγονο», του εξηγεί.

Αργότερα οι δυο τους βρίσκουν τη Στέλλα που επιμένει πως είναι έγκυος από τον Ιάσoνα. «Σταμάτα να λες τέτοια ψέματα και πες ποιου είναι το παιδί», τη ρωτάει εκείνος έξαλλος και την απειλεί με όπλο. Τότε η Στέλλα τους λέει πως το παιδί είναι του Στρατή. Αυτοί του ζητάνε να αναλάβει τις ευθύνες του. Όμως ο Στρατής αρνείται. Φυσικά το νέο το μαθαίνει η Γεωργία και δημιουργείται μεγάλη ένταση. Από την άλλη η Αλεξάνδρα ζει με τη σκέψη του Μάρκου και αν διάβασε το γράμμα, μα αυτός μοιράζει προσκλητήρια για τον γάμο του.

Οι εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου

Η Στέλλα επιμένει πως τα μωρό είναι του Στρατή. Η Μαργέτα τη διώχνει από το αρχοντικό, αλλά φροντίζει να πάει σε άλλο σπίτι για δουλειά. Η Γεωργία με τη σειρά της πετάει τα ρούχα του Στρατή έξω και τον διώχνει από το σπίτι. «Μην ξαναπατήσεις εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Χαρά λαμβάνει ένα σημείωμα από έναν άγνωστο που της ζητάει να συναντηθούνε με τα αρχικά Γ.Γ., ενώ η Παναγιώτα βρίσκει βρεγμένο το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα μαθαίνει πως η Αννα δουλεύει στο ψητοπωλείο του Περικλή και γίνεται έξαλλη. «Η δική μου κόρη σε ψητοπωλείο; Αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα δουν με ποια έχουν να κάνουν οι χωριάτες», μονολογεί. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts