Έρωτας φυγάς (14/2): Ψάχνει να… – Ο Ιάσονας στριμώχνει άσχημα την Αλεξάνδρα

Στο σημερινό (14/2) επεισόδιο, που θα προβληθεί για τη σειρά Έρωτας φυγάς αναμένεται να να δούμε τα περιθώρια να στενεύουν, καθώς ο Ιάσονας πιέζει να μάθει για τον πατέρα του μωρού..

Οι σημερινές (14/2) εξελίξεις για τον Έρωτα φυγά

Η Στέλλα επιμένει πως τα μωρό είναι του Στρατή. Η Μαργέτα τη διώχνει από το αρχοντικό, αλλά φροντίζει να πάει σε άλλο σπίτι για δουλειά. Η Γεωργία με τη σειρά της πετάει τα ρούχα του Στρατή έξω και τον διώχνει από το σπίτι. «Μην ξαναπατήσεις εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Χαρά λαμβάνει ένα σημείωμα από έναν άγνωστο που της ζητάει να συναντηθούνε με τα αρχικά Γ.Γ., ενώ η Παναγιώτα βρίσκει βρεγμένο το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα μαθαίνει πως η Αννα δουλεύει στο ψητοπωλείο του Περικλή και γίνεται έξαλλη.

«Η δική μου κόρη σε ψητοπωλείο; Αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα δουν με ποια έχουν να κάνουν οι χωριάτες», μονολογεί. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει.

Οι εξελίξεις της σειράς για την Τετάρτη 15/2

Το νέο για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, αφήνει άπαντες μουδιασμένους. Ο Ιάσονας, σίγουρος ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, επιτίθεται στην Αλεξάνδρα. «Ποιον κοροϊδεύεις; Με ποιον με απάτησες; Λέγε! Εγώ δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είναι και αυτό του Μάρκου;», της φωνάζει έξαλλος. «Μάθε λοιπόν ότι η μητέρα σου με εκβίασε για να σε παντρευτώ. Εγώ ποτέ δεν θα σου έλεγα ψέματα. Αυτό εδώ όμως το μωρό είναι δικό σου», του απαντάει και του λέει όλη την αλήθεια για τον εκβιασμό της Μαργέτας.

Ο Ιάσονας μετά από όλα αυτά σκέφτεται να αυτοκτονήσει αλλά η μητέρα του, σίγουρη πως το παιδί είναι δικό του, τον παροτρύνει να κάνει περεταίρω εξετάσεις. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα απειλεί τον Νικόλα με μήνυση, ενώ η Δήμητρα φτάνει όλο και πιο κοντά στο να μάθει τι σχέση είχε ο Φίλιππος με το σκοτωμένο αδελφό της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts