Έτερος Εγώ: Κι όμως θα παίξει ο Stan

Έτερος Εγώ: Αυτό και αν είναι τηλεοπτική έκπληξη! Ο δημοφιλής τραγουδιστής Stan, θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, όπως όλα δείχνουν σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, ελληνικής παραγωγής και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σκηνοθέτη της σειράς, Σωτήρη Τσαφούλια, για να συμμετέχει στον τρίτο και πολύ αναμενόμενο κύκλο του Έτερος Εγώ ενσαρκώνοντας έναν ρόλο έκπληξη.

Ο Stan στο παρελθόν έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη δηλώνοντας επίσης και φανατικός τηλεθεατής της σειράς.

Oι προαιτημασίες για τον τρίτο κύκλο του Έτερος Εγώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και τα γυρίσματα ξεκινούν σε πολύ λίγο καιρό. Επίσης, εκτός από την συμμετοχή του Stan, αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την παραγωγή, στον νέο κύκλο της σειράς θα δούμε και την Μαίρη Χρονοπούλου σε ρόλο έκπληξη. Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει την μορφή θείας δίκης και όχι εκδίκησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Έτερος Εγώ» αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί της Cosmote TV, στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με τον πήχη από τις δύο πρώτες σεζόν να έχει τοποθετηθεί ήδη πολύ ψηλά. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts