Έτσι είναι σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος

Δεν τον βλέπουμε συχνά και οι περισσότεροι τον έχουμε στο μυαλό μας όπως τον βλέπουμε στις παλιές φωτογραφίες, στις μεγάλες του δόξες. Ο Γιάννης Πουλόπουλος όμως έχει αλλάξει και ίσως αν τον δείτε στο δρόμο να μην τον αναγνωρίσετε, όπως άλλωστε δεν τον αναγνωρίσαμε κι εμείς. Έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις καθαρά από επιλογή του και  μένει μόνιμα στη φάρμα του στην Παιανία. Φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε-τουλάχιστον οι πιο παλιοί από εμάς, έχει αποσυρθεί από το τραγούδι. 

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν πέρυσι τον Ιανουάριο που είχε πάει να δει τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά φέτος την παραμονή των  Χριστουγέννων επέλεξε να βγει για φαγητό με φίλους του ,οι οποίοι μάλιστα ανέβασαν φωτογραφία του στα social media. Αυτή ήταν και μια ευκαιρία για όλους του τους θαυμαστές να τον δουν και να μάθουν με κάποιο τρόπο τα νέα του ή τουλάχιστον ότι είναι και περνάει μια χαρά.

Δείτε λοιπόν πως είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής:

πουλοπουλος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts