“Έφαγε” το report αλλά συνεχίζει ακάθεκτος – Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τα υδριστικά μηνύματα που λαμβάνει

Τον “κώδωνα” της αποβολής χτύπησε το Instagram στον Τριαντάφυλλο, και ο ίδοος αμέσως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματά τους. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα είχε αποκαλύψει κάτι για την συμμετοχή του στο Survivor All Star τον τελευταίο καιρό κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπκό του λογαριασμό, που θα λέγαμε ότι είναι αρκετά “ειλικρινής”.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία του ανάρτηση ήταν με τον Σάκη Κατσούλη, που τον έκρινε για την πιο στενή σχέση που έχει με τον Γιώργο Κορομί.

Το insta story του Τριαντάφυλλου για το report του instagram

Ο τραγουδιστής με story που δημοσίευσε εξήγησε ότι έλαβε ορισμένα υβριστικά μηνύματα στα οποία απάντησε στον ίδιο επιθετικό τόνο με αποτέλεσμα να του γίνουν report και να περιοριστεί το account του.

«Μου στέλνετε γιατί δεν σας απαντάω, δεν μπορώ να σας απαντήσω μάλλον επειδή μου έστειλαν 2-3 μήνυμα λίγο περίεργο και απάντησα και εγώ περίεργα και μάλλον είναι μάγκες της οδοντογλυφίδας».

«Πρέπει το Instagram να βλέπει τι στέλνουν οι άλλοι σε σένα και γιατί απαντάς και εσύ έτσι, με πιο ήπιο τρόπο. Μιλάμε δεν μπορείτε να φανταστείτε… Ρε σεις, από το πληκτρολόγιο αγοράκια και κοριτσάκια μου; Πέστε μου να έρθω για καφέ».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts