Έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη! Η μάχη με την άνοια και οι τελευταίες στιγμές

Μάρθα Καραγιάννη: Το όμορφο αλλά αφελές κορίτσι, η καλλίγραμμη χορεύτρια με το πονηρό βλέμμα και την εξωτική ομορφιά. Το χαμόγελο της Μάρθας Καραγιάννη έσβησε για πάντα σήμερα (18/9) αφού έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια!

Όπως έγινε γνωστό, η Μάρθα Καραγιάννη έπασχε τα τελευταία χρόνια της ζωής της από γεροντική άνοια και αυτός ήταν και ο λόγος που οι οικείοι της φρόντισαν να την προστατεύσουν και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αθόρυβα, ήσυχα και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, η ηθοποιός έζησε τα τελευταία χρόνια με πολλή φροντίδα και αγάπη από τους δικούς της ανθρώπους.

Στο πλευρό της, τις τελευταίες της στιγμές ήταν η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα και ο γνωστός ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας ο οποίος με φωνή τρεμάμενη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τα τελευταία λεπτά της ζωής της. «Είμαι συγκλονισμένος» είπε ο γνωστός ψυχολόγος-ψυχίατρος ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν ένας δικός του άνθρωπος.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Δημήτρης Σούρας:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts