«Έχεις κορμάρα» – Η Μιμή Ντενίση είναι 71 ετών και κανείς δεν το πιστεύει!

Η Μιμή Ντενίση είναι 71 ετών και διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες πολύ πιο νέες από εκείνη. Η εντυπωσιακή ηθοποιός υποδέχθηκε τον Ιούλιο φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό! Βρέθηκε στο εξοχικό της στον Θεολόγο και δημοσίευσε μία μοναδική φωτογραφία.

«Καλό μήνα! Με χαρές! Για όλους!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Μιμή Ντενίση και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και γυαλιά ηλίου και άφησε άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχει τέτοιο κορμί!

Θυμίζουμε ότι η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για το bullying που έχει δεχθεί η κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Η ηθοποιός τόνισε ότι η Μαριτίνα δεν έχει δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της αλλά και για το γεγονός ότι είναι κόρη της.

Σε τηλεοπτική σας συνέντευξη, εξομολογηθήκατε ότι η κόρη σας, Μαριτίνα, είχε δεχθεί bullying για τα επιπλέον κιλά που είχε στο παρελθόν.

Δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τα παιδιά των διασήμων, των ανθρώπων που αγαπά ο κόσμος, υφίστανται γενικότερα bullying. Πολλές φορές τής έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα». Ορισμένοι θεωρούσαν πως είναι σνομπ. Μπορεί επίσης να προσπαθούσε πολύ στο σχολείο προκειμένου να πάρει άριστα σε ένα διαγώνισμα και να σχολίαζαν απαξιωτικά: «Εντάξει, παίρνεις παραπάνω βαθμούς λόγω του ονόματος σου…».

Σας θύμωνε αυτό;

Τα μάθαινα έκτων υστέρων, κατόπιν εορτής. Επειδή ήξερε ότι θα νεύριαζα πολύ, επέλεγε να μη μου τα αναφέρει.

Σας στενοχωρεί το ότι το παιδί σας υπέστη τόσο άδικες κρίσεις;

Όχι, δεν είμαι του χυμένου γάλακτος! Ό,τι γίνεται γίνεται. Αν σκεφτόμαστε διαρκώς ποιος μας φέρθηκε άσχημα ή ποιος έκανε το οτιδήποτε στο παιδί μας, δεν προχωρά η ζωή. Αυτά είναι για τους αργόσχολους, για εκείνους που δεν έχουν τι να κάνουν. Εγώ πηγαίνω στο επόμενο λεπτό, είμαι παρακάτω. Διαφορετικά, θα ήμαστε όλοι κολλημένοι. Η ζωή είναι μικρή, σύντομη και γρήγορη, είπε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό Hello.

Η Μαριτίνα Ντενίση είναι το super girl του φετινού καλοκαιριού

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts