Έχουν και οι δυο το ίδιο – Το δώρο που έκανε ο Μάριος Πρίαμος στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Μπορεί στο Survivor 4 να είχε προκληθεί σάλος για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο στο All Star η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος τους ξεπέρασαν, αφού και οι δυο είχαν σχέση πίσω στην Ελλάδα.

Γενικά έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός από τότε που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα σε Καρολίνα και Μάριο, ειδικά όταν πίσω στην Ελλάδα ο Μπο δήλωσε τρελός και παλαβός για την αγαπημένη του. Βέβαια, όταν έγινε γνωστή η απιστία της, όχι μόνο την χώρισε δημόσια, αλλά αποκάλυψε πως πίστευε ότι ο.. φίλος του Μάριος θα του την πρόσεχε.

Το σχόλιο της Καρολίνας για τη σχέση του Μάριου με την Ελευθερία
«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω.

Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 – 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει…Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει…Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts