Ήλιος: Η παράνομη εξέταση DNA και η απρόσμενη εισβολή στο σπίτι του Χρήστου

Ήλιος: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Η Αθηνά, σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA: «Είναι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια. Αν η εξέταση δείξει ότι δεν είναι ο Στέφανος, τότε δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα», τους εξηγεί.


Σύμφωνα με το tivi, στη σειρά Ήλιος, όλοι αρνούνται και περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της αλλά και τη σχέση τους. Στο μεταξύ η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής Αζίζας ενώ η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να ανακαλύψει την ταυτότητα του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι του Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και τη Σοφία.
Ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μείνει μόνιμα στην Καβάλα, ενώ η Μυρτώ, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ιάσονα. φτάνει μέχρι το σπίτι της Ελένης. Τέλος, ο Νικήτας πέφτει τυχαία πάνω στον Κωνσταντίνομ τον μυστηριώδη παλιό γνώριμο της μητέρας της Λήδας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts