«Ήταν νεκρό το παιδί, μέσα μου γιατί…» – Σοκάρει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την αποβολή της

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα ξέσπασε στην κάμερα μιας εκπομπής μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της σχέδια και πόσο δυσκολεύτηκε να μπει στον χώρο της υποκριτικής.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την κύηση που είχε

«Λέω την ηλικία μου, δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που την κρύβουν, γινόμαστε λίγο ρεζίλι όταν την κρύβουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα της προσωπικής μου ζωής που ελάχιστοι γνωρίζουν, ορισμένα γεγονότα έγιναν γνωστά.

Όταν γίνονταν γνωστά θέματα για την προσωπική μου, ήταν μια εισβολή, με έπιανε πανικός, σιγά σιγά έμαθα να το διαχειρίζομαι. Πίσω από κάθε θάμνο υπήρχε πάντα κάποιος, έβγαινες από το σπίτι και άστραφταν δέκα φλας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια για την οδυνηρή στιγμή στη ζωή της: «Είχα μία παλίνδρομη κύηση, την οποία κατάλαβα τελευταία στιγμή. Έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη για μία πρεμιέρα. Και ο γιατρός μου είπε ότι άμεσα έπρεπε να πάρουν το παιδί. Ήταν νεκρό το παιδί. Έκανα το πρωί της ίδιας ημέρας την επέμβαση και την ίδια ημέρα πήρα το αεροπλάνο κι έπαιξα στο θέατρο» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Το επώνυμο μου είναι Παπαδοπούλου και πήρα της γιαγιάς που είναι το Παλαιολόγου».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts