«Ήταν σπίτι μου ο Μπο όταν έλαβε μήνυμα που του έλεγε…» – Ο Σοϊλέδης «αδειάζει» την μητέρα της Καρολίνας

Πάνε μέρες από την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor All Star, κι αυτό το θέμα με την μητέρα της, Ζωή, και τον πρώην της, Μπο, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει κλείσει.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε νέες δηλώσεις από μια φίλη του τραγουδιστή, η οποία δήλωσε σε εκπομπή του OPEN ότι η μητέρα της πρώην παίκτριας του Survivor δεν είπε όλη την αλήθεια στην συνέντευξή της στο Πρωινό μας για το τι συνέβη μεταξύ εκείνης, του Μπο και της κόρης της. Η κυρία Ζωή, λοιπόν, αποφάσισε να βγει σε άλλη εκπομπή, το Γεια σου του ΣΚΑΙ, και να πει ότι την διαβάλλουν κι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το πρωί της Δευτέρας 30/1, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της φίλης του Μπο λέγοντας ήταν κι εκείνος μπροστά όταν η μητέρα της Καρολίνας έστελνε μηνύματα στον τραγουδιστή.

«Εμένα πάντως δυο μέρες μετά το βίντεο που παίχτηκε επειδή ήταν στο σπίτι μου ο Μπο επειδή είναι φίλος μου είχε δεχθεί μηνύματα από την συγκεκριμένη κυρία, που τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά τύπου συγγνώμη κάπως, δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω», επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι ο Άρης Σοϊλέδης όσα είχε δηλώσει ο τραγουδιστής πριν ξεκινήσει αυτός ο τηλεοπτικός πόλεμος.


Έχουν και οι δυο το ίδιο – Το δώρο που έκανε ο Μάριος Πρίαμος στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου
Πριν οι δυο κοπέλες γίνουν…. εχθροί, ήταν κολλητές! Την καλή σχέση που είχαν αποδεικνύει και βίντεο που πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα. Οι δυο κοπέλες γυμναζόντουσαν μαζί λίγες εβδομάδες πριν οι παίκτες πετάξουν για το εξωτικό νησί. Μάλιστα, όχι μόνο γυμναζόντουσαν, αλλά αντάλλαζαν φιλιά και αγκαλιές.

Πλέον όμως ένας άντρας τις έχει χωρίσει!

Ελευθερία και Καρολίνα όμως δεν μοιράστηκαν μόνο τον ίδιο άνδρα, αλλά έχουν και το ίδιο δώρο από τον Μάριο Πρίαμο. Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, ο Κύπριος φαίνεται πως συνηθίζει τα δίνει στις καλές του τα ίδια δώρα.

Τόσο η πρώην όσο και η νυν έχουν δεχτεί από τον Μάριο δώρο φαρδιές μπλούζες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts