Αγγελική Νικολούλη: Στόλισε το σπίτι της και ανέβασε φωτό για να το θαυμάσουμε!

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και να δίνει προτεραιότητα στις πολύκροτες υποθέσει που ερευνά, όμως όταν βρίσκει χρόνο, κάνει πράγματα που την ευχαριστούν.

Όπως να στολίσει ενόψει Χριστουγέννων το όμορφο και άνετο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης λοιπόν ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι το οποίο έχει ξύλινο πάτωμα.

Σε μία ζεστή γωνιά στον συγκεκριμένο χώρο έχει στηθεί το δέντρο το οποίο δεν είναι φυσικό αλλά πλαστικό το οποίο στόλισε με μπάλες διαφόρων χρωμάτων.

Μία από τις ομορφότερες πινελιές στον στολισμό είναι οι υπέροχοι Άγιοι Βασίληδες που βρίσκονται στο πάτωμα κάτω ακριβώς από το δέντρο το οποίο έχει μόνο μπάλες και λαμπιόνια.

Να θυμίσουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη στην τελευταία της εκπομπή την περασμένη Παρασκευή ασχολήθηκε με την ιστορία του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου με τον δικηγόρο της οικογένειας να μιλάει στην εκπομπή Φως στο Τούνελ για την υπόθεση.

O Βασίλης Ζησιμάτος, λοιπόν, δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Οδυσσέα, μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης, αλλά και στα τρία ενδεχόμενα για το τι μπορεί να του συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Αγγελική Νικολούλη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts