Αθηνά Ροδίτου: Αυτή είναι η μητέρα της Μυρτούς από τους Παγιδευμένους

Η Αθηνά Ροδίτου η οποία υποδύθηκε στους Παγιδευμένους την Μυρτώ, την αδελφή της Άννας και βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα στα πρώτα επεισόδια, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και έχει «κληρονομήσει» το μικρόβιο της υποκριτική από τη μαμά της!
Η νεαρή ηθοποιός αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο και πλέον κυνηγάει μια καριέρα στην υποκριτική.

Η Αθηνά Ροδίτου είναι η κόρη της γνωστής ηθοποιού, Δήμητρας Δημητριάδου.

Σε συνέντευξή της η κυρία Δημητριάδου είχε πει: «Μεγαλώνοντας λιγοστεύουν και οι προτάσεις στην υποκριτική. Όταν γίνεται μια πρόταση, επιλέγεις αν σου κάνει ή όχι. Δεν είναι ήθελα και απομακρύνθηκα, αλλά επειδή έτσι το έφεραν οι καταστάσεις. Το εργαστήρι πάντα με στήριζε στις δύσκολες στιγμές, αφού μόνο η τηλεόραση δεν θα μου δώσει τον μισθό για να ζήσω.

Οι ηθοποιοί κάνουν πολλές δουλειές για να προσφέρουν στο προϋπολογισμό του σπιτιού, αυτά που χρειάζεται.

Πολλές φορές έτυχε να στριμωχτώ οικονομικά και το λέω και στις κόρες μου. Είμαι της άποψης, ότι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα πάντα. Από τα 15 τους, αρχίσαμε να συζητάμε για τα οικονομικά.

Ευτυχώς και ο μπαμπάς τους, είναι πολύ δίπλα μας, αλλά και οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Είναι πολλές οι βοήθειες γύρω μας και ευτυχώς είμαστε καλά»!

Viral ΕίδησηΠαγιδευμένοι: Ο Αλέκος λυγίζει βλέποντας την εικόνα του γιου του

Η μαμά της λοιπόν είναι η Δήμητρα Δημητριάδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts