Αλέκος Συσσοβίτης: Η απάντησή του για το remake της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»

Στην Ζήνα Καρκαλά και στο gossip-tv.gr μίλησε πρόσφατα ο Αλέκος Συσσοβίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Για τα συναισθήματα του που η σειρά «Είσαι το ταίρι που» και τις επαναλήψεις που κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης είπε πως νιώθει υπέροχα γι’ αυτό.

«Μόνο υπέροχα θα είναι,  μόνο υπέροχα θα είναι (τα συναισθήματα). Είναι μία σειρά που έμεινε στην ιστορία και θα μείνει στην ιστορία. Όταν το κανάλι την επαναλαμβάνει τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κόσμου. Υπάρχουν κι άλλες σειρές που έχουμε κάνει που εμείς αγαπήσαμε πάρα πολύ και κάνανε και τηλεθέαση (όχι τέτοια, γιατί δεν ήτανε κωμωδίες) τις δραματικές σειρές που δεν τις ξαναείδαμε που εγώ σε αυτό το πράγμα ενίσταμαι λίγο θα ήθελα να τις βλέπει ο κόσμος γιατί μας της ζητάνε κιόλας.

Το “Είσαι το ταίρι μου” ήτανε μία συνταγή σπάνια και πολλές φορές στη ζωή έρχονται κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε απαντώντας στο ενδεχόμενο για remake της σειράς: «Όχι όχι. Μας ζήτησαν να κάνουμε δεύτερη σεζόν και δεν κάναμε. Ήμασταν κάποιοι που λέγαμε όχι και πραγματικά για αυτό συνεχίζει και μένει η σειρά και θα είναι και θα βλέπετε στην υπόλοιπη πορεία. Αν ήταν και δεύτερη χρονιά ή αν γίνει remake θα χαλάσει».

Ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο Θέατρο Αθηνά. Για εισιτήρια μπείτε στο viva.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: happy-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts