Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη: Είναι μαζί, 7 μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη βγαίνουν μαζί, επτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος και η εκρηκτική ηθοποιός κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα και νυχτοπερπατούν…

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα σε περιοδικά κι εφημερίδες, δείχνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη σε νυχτερινή έξοδο στον Γιάννη Πάριο, το περασμένο Σάββατο, με την ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα διαχυτική και περιποιητική απέναντι στον ποινικολόγο. Μάλιστα, ένα βράδυ νωρίτερα είχαν βρεθεί, οι δυο τους πάλι με κοινή παρέα, στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το θέμα παρουσιάστηκε στο Happy Day και τα σχόλια που έγιναν ήταν πολλά. «Εμάς στις 12 το βράδυ κλείνει το μάτι και δεν αντέχουμε…», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δηλαδή στα 84 του πάει σε δύο μπουζούκια;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Βαρθαλίτης.

«Η αλήθεια είναι ότι 7 μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, είναι κάπως, είναι βαρύ…», είπε σε πιο σοβαρό τόνο η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CuItNbEJ1YQ

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 14/3

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts