Αλίνα Κωτσοβούλου: Ο Σασμός, οι οικονομικές δυσκολίες και οι θαυμάστριες του Δημήτρη Λάλου

Καλεσμένη στο The 2nght Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Αλίνα Κωτσοβούλου η οποία φέτος συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά, Σασμός στον Alpha.

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της αλλά και τις δυσκολίες ενός γάμου σήμερα: «Παντρεύτηκα έχω ένα παιδάκι, είμαστε καλά και πορευόμαστε, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είμαι κάτι το σπουδαίο. Όλοι οι άνθρωποι παντρεύονται, καταφέρνουν κάνουν παιδιά, άλλοι μένουν μαζί μετά, άλλοι όχι… έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι εποχές.

Οι συνθήκες δεν είναι πολύ εύκολες για να μένουν μαζί οι άνθρωποι, να έχουν σχέσεις, οικογένειες. Είναι πάρα πολύ δύσκολα», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δεκαετία της οικονομικής κρίσης: «Το πέρασα δύσκολα το κομμάτι αυτό και ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει το ότι παίζεις σε μια σειρά, ότι λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, τα γυρίσματα πολύωρα. Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι δύσκολες. Όταν εργάζεσαι είσαι καλά, όταν δεν εργάζεσαι είναι το θέμα.

Τα χρόνια που τα πράγματα δεν ήταν καλά, έγραψα, έκανα συναυλίες, τραγούδησα, μετέφρασα, κάνω και εκφωνήσεις στο ραδιόφωνο. Μετά την έλευση ενός παιδιού παλεύεις ακόμα περισσότερο, σκέφτεσαι πιο πρακτικά κάποια πράγματα», ανέφερε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η αποκάλυψη για την περίοδο που έζησε στο Λονδίνο: «Όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, δούλευα ρεσεψιονίστ στο Shakespeare Hotel και μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να το κάνω ως επάγγελμα».

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που άλλαξε τη ροή της μυθοπλασίας. Δεν έχει σημασία που τώρα είμαι στον Σασμό, αλλά αυτά πρέπει να το πούμε… Η σειρά αυτή, άνοιξε έναν δρόμο να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Έβαλε ο παραγωγός το χέρι στην τσέπη, αγκάλιασε και ο τηλεθεατής το εγχείρημα και πήγε όλο πολύ καλά», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου η οποία έκανε το δικό της πέρασμα από τη σειρά του ANT1.

Για τον ρόλο της Άννας στον Σασμό: «Μου περιγράψανε τον ρόλο, ότι είναι μια γυναίκα ενός άντρα αυταρχικού και δύσκολου, τον υποδύεται ο Στάθης Μαντζώρος εξαιρετικά και ότι είναι η μητέρα ενός πολύ ιδιαίτερου παιδιού που είναι διάνοια. Του Μανόλη και της Θοδώρας, η οποία είναι μια καλλονή και τα ανακατεύει όλα. Όταν ήρθαν τα πρώτα σενάρια ανακάλυψα αυτή την γυναίκα», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Και κατέληξε για τις θαυμάστριες του Δημήτρη Λάλου: «Οι φίλες μου έχουν πάθει… λάλωση με τον Δημήτρη Λάλο. Τους αρέσει πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στα γυρίσματα(…) Με παίρνουν τηλέφωνα φίλες και διάφοροι και όλο μου λένε: “Τι θα κάνει ο Μαθιός; Τι κάνει αυτός; Μην μας πειράξετε τον Μαθιό”, πολύ έντονα», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

HOTΝένα Μεντή: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια με «Το βραχιόλι της φωτιάς»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts