Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση της Τούνη ότι είναι έγκυος!

Μόνο την ανάρτηση που έκανε δεν περιμέναμε από τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την ανακοίνωση από την πλευρά της ότι είναι έγκυος.

Σήμερα το απόγευμα (18/7), με μία μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Η λαμπερή Θεσσαλονικιά που ήδη έχει κλείσει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε μαζί μας τα χαρμόσυνα μαντάτα και οι ευχές από τις επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz «έπεσαν βροχή».

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να υπήρχαν διάφορες φήμες ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, όμως, φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ανάμεσα στις επώνυμες κυρίες λοιπόν που της έγραψαν ευχές κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κ.α.

Πάντως, η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο λίγα λεπτά μετά την ευχάριστη ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν φαίνεται το ηλιοβασίλεμα και η θάλασσα, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως δεν αναφέρθηκε στο γεγονός.

Δείτε την παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts